İtiraf edin

Türk kızlarının %95'i hatta daha bile fazlasından nefret ediyorum.

Ben aseksüelim bunun bir hastalık olduğunu onaylıyorum. Neden homoseksüeller bunu onaylamıyor.
Hocam bir şeyin hastalık olup olmadığına doktorlar karar veriyor. Eğer hastalıktır derlerse de onların dediği doğru kabul edilir, hastalık değildir derlerse de onların dediği doğru kabul edilir. Yani burada 2-3 kişi toplanıp bu hastalık mı diye tartıştı diye eğer hastalık değilse hastalık kabul edilmez, hastalık değildir dediler diye de hastalık değildir lafı kabul edilmez. Şu an hastalık olarak kabul edilen bu konuya benzer bir şey travestilik. Transseksüel değil, travestilik. Konu neden daha da uzuyor bilmiyorum ama toplum olarak bazı şeyleri kabul etmemizde sorunlar var. Bu arada başta doktor dediğim kişiler de öyle 2-3 kişi değil. Koskoca Amerikan Psikiyatri Birliği. Zaten bir hastalık olarak geçse DSM-5'te sınıflandırılır. Çünkü ne de olsa işlev bozukluğu gibi bir şey olurdu.

Eşcinselliği bilmeden "eşcinselim" diyen çocuğa 4 kişi dalmıştık. Durum şöyleydi. (aaynı zamanda bts fanı olduğu için ek olarak tekme falan atmıştık.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çocuk malmış, eş cinsellik dövülecek bir şey değil? Bts fanında da bir şey yok gibi yani zararı yok ısırmaz bts fanı 😃 (heteroyum bts hayatımda 1 kere dinlemedim benim de sınıftaki cringe bts fanlarını dövesim geliyor evet.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı