İtiraf edin

Hocam cadde boş adam telefonla konuşuyor boş caddede 20-30 ile gidiyor şakasız. Öncelikle kısa korna çaldım ilerlesin veya çekilsin diye, kısa basmama rağmen indi ne var diye bağırmaya başladı. Neyse devam ediyoruz halen aynı, bu sefer affetmedim 10-15 saniye bastım. Hiç uğraşmam fakat trafikte yarış başladı. Adam kamyoneti üstüme sürüyor ben araçla ilerliyorum. O an yanımda olması gerekti fakat değildi. Nasip Allah korudu diyelim.

Şu trafikte bir gün hapse gireceğim zaten az kaldı silahlı ya da silahsız millet aşırı dikkatsiz ve uyuşuk korna bastınmı artisleniyor 50-60 kg zargana atar yapıyor onun kilosunda dumbell press basıyorum adam boş atıyor vallahi katil eder trafik ortamı.

Şu trafikte bir gün hapse gireceğim zaten az kaldı silahlı ya da silahsız millet aşırı dikkatsiz ve uyuşuk korna bastınmı artisleniyor 50-60 kg zargana atar yapıyor onun kilosunda dumbell press basıyorum adam boş atıyor vallahi katil eder trafik ortamı.

Ben artık öyle insanlara karşı arabamın avantajını kullanıyorum. Çakarlar ile artistlik yapanların aklını alıyorum. Tabiki trafik varken aralardan geçmek için kullanmıyorum, kullananlara ayrı uyuz olurum. Sadece bu şekil dikkatsizler için kullanıyorum.

13 yaşındayken 1, 74'tü benim boyum. Sınıfın 2. uzunuydum.

Boy konusunda artık şansımız yokta en azından kiloyu azaltmam gerekiyor sağlık sebebiyle. Ama abur cubura dayanamıyorum aç kaldığımda ne yediğimi bilmiyorum. Az önce bir paket susamlı çubuk ve iki tane browni kek yedim üzerine bir şişe sade soda.

Benim bu kafayla kilo vermem zor ☹️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı