İtiraf ediyorum: Steam Achievement Manager kullandım

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Bana SAM'in ne olduğunu, ban sebebi olmadığını anlatmanıza gerek yok. Ben başarım kasmayı seven biri olarak ben bu uygulamanın ne olduğunu, Steam'in umursamadığını, bu uygulamanın sadece başarım kasma topluluklarından ban yedirttiğini(Ki o da yakalanırsanız) biliyorum.

Aslında bu konuyu açma sebebim yukarıdaki cümlede saklı. Ben başarı kasmayı seven biriyim ve forum içerisinde bunu bilen birkaç kişi var.
Başarı açmak için kullandığım 2 oyun:
Öncelikle uygulamada gerçekten süistimal ettiğim ve düzeltmediğim tek oyun Killing Floor. Yani %100 yapılmış oyunlar 42 değil 41 aslında. Onu da düzeltemiyorum çünkü oyuna sahip değilim. Zamanında ücretsiz kod dağıtan sitelerden key olarak almıştım fakat bu sınırlı süreyle oyuna sahip olma hakkı tanıyormuş o yüzden artık oyuna sahip değilim. Artık oyuna sahip olmadığım için de o oyundaki bu tüm başarıları açma hilesini geri çeviremiyorum.
Bir diğer SAM kullandığım oyun ise Arkham Origins olmuştu. Aslında Arkham Origins'in tüm başarılarını kendim oynayarak açtım lakin oyunun online sunucuları ben oyunu oynadığım dönemde çoktan kapatıldığı için online başarılarına erişim hakkı elimden alınmıştı. Yani online başarılarını alamıyordum. Ben de ana oyundaki ve DLC'deki tüm başarıları almış olmak boşa gitmesin diye SAM'i kullandım. Zaten profilime girdiğinizde online başarılarının neredeyse hepsinin aynı gün aynı saatte açıldığını görebilirsiniz. Açıkçası bu durum başarı topluluklarındaki bazı insanlar için kabul gören bir durum. Sonuçta sunucular kapandığı için artık o başarılara erişim yok.

Başarı kilitlemek için kullandığım 2 oyun:
Onun dışında başarı açmak için kullandığım oyunlar olmadı. Onun yerine mesala dün uzun zaman sonra tekrar SAM kullandım. Onda da Cyberpunk 2077'yi 2021'de ben belli bir kısıma kadar Epic'ten oynamıştım ve o kayıt benim bilgisayarımda kalmış. Dün Cyberpunk 2077'ye Steam'den başlarken o kayıtlardan birine girdiğim için otomatik olarak zamanında yaptığım şeylerden dolayı 2 başarım otomatik olarak açıldı. Ben oyuna sıfırdan başlama planı kurduğum için o 2 başarıyı geri kilitledim. Sonradan oynarken kendim tekrar açacağım zaten.
Bu başarı kilitleme olayını Arkham City'de de yapmıştım. Oyuna her sıfırdan başlayıp bir daha bitireceğimde o 64 başarıyı kilitleyip oyuna bir daha başlıyordum ve o başarıları tekrar kasıyordum. Zaten 5 saatlik oyunu 105 saat oynama sebebim o başarıları kilitleyip bir daha kazanma hevesiydi. Aynı şeyi Arkham Asylum ve Knight için de yaptım. Onlarda da başarıları kilitleyip geri kasıyordum.

Batman sevdanız beni şoke ve mutlu etti.
Sağ olun hocam :)
@426733 hocam oyunları %100 yapma konusunda beni etiketlemiştiniz. Cyberpunk'ta önceden kalma save dosyamdan gelen başarımı geri kilitleyip sıfırdan kasacak kadar takıntılı ama Arkham Origins'de artık alınmayacak başarımı kilidini açacak kadar umursamazım.

SAM'i gerçekten zorunlu anında ihtiyacın olduğu için kullanan nadir kişilerdensin hocam. Başarım kazanmayı/tamamlamayı seven birisi olman da güzel. +Respect.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı