İtopya AFK-three alınır mı?

Fiyat farkına değecek işlemciler değiller, 5700G zaten 5600'den güçsüz 5700X ise Single'de 5600 ile aynı.
İlla bütçeyi harcayacağım diyorsanız bu da olabilir.

Hocam ben genellikle Valorant, CS:GO, Fortnite, Warzone tarzı oyunlar oynuyorum bu makinelerinde gayet yeterli olacağını düşünüyorum bana Maxima daha güzel göründü. Kasasınıda Masterbox TD500 seçip sıvı soğutmayla beraber alacağım. Gelecekte işlemciyi değiştirmek istersem diye, sizce uygun bir karar mı?

Hocam ben genellikle Valorant, CS:GO, Fortnite, Warzone tarzı oyunlar oynuyorum bu makinelerinde gayet yeterli olacağını düşünüyorum bana Maxima daha güzel göründü. Kasasınıda Masterbox TD500 seçip sıvı soğutmayla beraber alacağım. Gelecekte işlemciyi değiştirmek istersem diye, sizce uygun bir karar mı?
Alabilirsin. Bana göre 13400F olanı alman daha iyi olur sonuçta ilerde upgrade etmekle uğraşmazsın. Saydığın oyunlar da işlemciye yükleniyor 5600 ile mesela 240hz kullanmak istesen belki sürekli 240 alamayabilirsin. 13400 ile rahat alırsın.

Hocam ben genellikle Valorant, CS:GO, Fortnite, Warzone tarzı oyunlar oynuyorum bu makinelerinde gayet yeterli olacağını düşünüyorum bana maxima daha güzel göründü. Kasasınıda Masterbox TD500 seçip sıvı soğutmayla beraber alacağım. Gelecekte işlemciyi değiştirmek istersem diye, sizce uygun bir karar mı?

Bence anakartı MSI MPG B550 Gaming Plus yapın.

Direk 13400F olanı harici olarak SE-214XT alarak alın o zaman, AM4 ölü soket artık yükseltme sçeneği pek yok fahişleşir fiyatlar yakında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı