İtopya Ankara şubesi açılışında çok fazla izdiham oldu

Bende yaklaşık 2 saat kadar bekledim. Sırf son zamanlarda keyif alamadığım teknoloji mağazalarına Ankara'da bir alternatif olacak diye. Konuya tamamen katılıyorum. Kitle yaş ortalaması çocuk diyebileceğimiz yaşlar. Hadi onu anladım peki İtopya? Gerçekten bu kadar saçma bir açılış olabilirdi. Ki görevlilerin uyarıları da zerre kadar medeni değil. "Lanlar, Bu iş böyle mi olur diye kitleye haykıran görevliler, bu şekilde olursa açmamlar" havada uçuştu. Yayıncılar ise onlarında tutumu bence hiç samimi değildi, biri çıkıp bi uyarı yapsa belki daha iyi olabilirdi. Velhasıl berbat derecedeydi. Monitör olayına şahit olmadım.

Bende yaklaşık 2 saat kadar bekledim. Sırf son zamanlarda keyif alamadığım teknoloji mağazalarına Ankara'da bir alternatif olacak diye. Konuya tamamen katılıyorum. Kitle yaş ortalaması çocuk diyebileceğimiz yaşlar. Hadi onu anladım peki İtopya? Gerçekten bu kadar saçma bir açılış olabilirdi. Ki görevlilerin uyarıları da zerre kadar medeni değil. "Lanlar, Bu iş böyle mi olur diye kitleye haykıran görevliler, bu şekilde olursa açmamlar" havada uçuştu. Yayıncılar ise onlarında tutumu bence hiç samimi değildi, biri çıkıp bi uyarı yapsa belki daha iyi olabilirdi. Velhasıl berbat derecedeydi. Monitör olayına şahit olmadım.
Ben de en başta yayıncılar keşke uyarsa diye düşünüyordum ama suç onların değil bu organizasyonu düzenleyenlerin maalesef. Saatlerce soğukta boşa bekledik.

1646427746448.png

Ya ne diyim şu insanlara? Sorsan hepsi ekonomiden ağlar açız der mağaza açılışında izdiham olur. İtopya her zaman güzel indirimleri olan bir firma zaten online alamıyor mu bu insanlar?
Ekonomi ile alakası ne zorlarsan her şeyi alırsın zaten adam 3 aylık maaşı ile bilgisayar alabildiği için ekonomi kötü zaten.

Ekonomi ile alakası ne zorlarsan her şeyi alırsın zaten adam 3 aylık maaşı ile bilgisayar alabildiği için ekonomi kötü zaten.
Deliler gibi tüketim toplumuyuz. İhtiyaçtan değil, bağımlılıktan oluyor bunlar. Tüketmeyince elimiz ayağımız titriyor harcıyoruz ki rahatlayalım diye.

Ya ne deyim şu insanlara? Sorsan hepsi ekonomiden ağlar açız der mağaza açılışında izdiham olur. İtopya her zaman güzel indirimleri olan bir firma zaten Online alamıyor mu bu insanlar?

Yayıncılar geldiği için çoluk çocuk doluşmuş büyük ihtimalle, bunun mağaza açılışıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Ne desem boş ama sizin sayenizde sizin üstünüzden hiçbir şey yapmadan sizin imrendiginiz hayatı yaşayan insanlara çok değer veriyorsunuz. Ve onun hayatını imreniyorsunuz. Genelde yayıncıların kitlesi bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı