İtopya ANUBIS-1 sistem iyi mi?

Hocam teşekkürler çok soru soruyorum ama sizce kule tipi soğutma mı yoksa sıvı soğutma mı.
Şuan laptobu satma aşamasındayım hocam o satılınca sizin önerdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum eğer stokta kalmazsa bir kaçı sizden yine tavsiye istiyebilirim

Tabii hocam her zaman yardımcı olurum. 7800x3D için sıvı soğutma. AMD bu işlemci için AIO sıvı soğutma öneriyor.

Çok teşekkürler hocam

@MelihÖzer hocam birazcık araştırıyorum da rahatsız ediyorum sizce AMD Ryzen 7 9800X3D nasıl işlemci önerdiğinize göre
7800x3d'nin bir model üstü. Fakat fahiş fiyatta. Ayrıca 4k Ultra grafikte oyun oynayacağınız için aralarında neredeyse fark olmayacak. Yük GPU'da olacak çünkü.

7800x3d'nin bir model üstü. Fakat fahiş fiyatta. Ayrıca 4k Ultra grafikte oyun oynayacağınız için aralarında neredeyse fark olmayacak. Yük GPU'da olacak çünkü.
Dar boğaz olmaması için hocam 4k monitör mü önerirsiniz 2k mı ve öneriniz varsa hocam yine monitörde atar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…