İtopya ANUBIS-1 sistem iyi mi?

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/72DYYDKR şu sistemi alın, Talisca izlerken tam odaklanamadım. Bu daha mantıklı. 32GB oyun için her türlü yeter hocam. Edit, render işleriyle uğraşıyorsanız düşünün 64GB'ı.
Hocam teşekkürler çok soru soruyorum ama sizce kule tipi soğutma mı yoksa sıvı soğutma mı.
Şuan laptobu satma aşamasındayım hocam o satılınca sizin önerdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum eğer stokta kalmazsa bir kaçı sizden yine tavsiye istiyebilirim

Hocam teşekkürler çok soru soruyorum ama sizce kule tipi soğutma mı yoksa sıvı soğutma mı.
Şuan laptobu satma aşamasındayım hocam o satılınca sizin önerdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum eğer stokta kalmazsa bir kaçı sizden yine tavsiye istiyebilirim
Tabii hocam her zaman yardımcı olurum. 7800x3D için sıvı soğutma. AMD bu işlemci için AIO sıvı soğutma öneriyor.

Tabii hocam her zaman yardımcı olurum. 7800x3D için sıvı soğutma. AMD bu işlemci için AIO sıvı soğutma öneriyor.
Çok teşekkürler hocam

@MelihÖzer hocam birazcık araştırıyorum da rahatsız ediyorum sizce AMD Ryzen 7 9800X3D nasıl işlemci önerdiğinize göre

Son düzenleme:
Çok teşekkürler hocam

@MelihÖzer hocam birazcık araştırıyorum da rahatsız ediyorum sizce AMD Ryzen 7 9800X3D nasıl işlemci önerdiğinize göre
7800x3d'nin bir model üstü. Fakat fahiş fiyatta. Ayrıca 4k Ultra grafikte oyun oynayacağınız için aralarında neredeyse fark olmayacak. Yük GPU'da olacak çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı