İtopya ANUBIS-1 sistem iyi mi?

Hocam alma amacınız sadece oyun mu? Yoksa AI gerektirecek işlerde de kullanacak mısınız?
Sadece oyun için değil, daha farklı farklı işlerim için de kullanacağım

Bu nvidianın bu sistemlerinde @MelihÖzer baksın o daha fazla yardımcı olur. Belki toplama sistem görmüştür site falan gezerken ama bu attığınız sistem çok pahalı geldi. Parça parça toplayabilseniz ben yardımcı olurdum ama toplama sistemler şuan çok pahalı özellikle upper budget casesde
Parça parça toplasam da hiç birleştirmişliğim yok o yüzden birleştirirken sıkıntı yaşarsam diye çekiniyorum

750w bronze PSU'mu koymuş onlar öyle???? Aman Allah'ım. Birde sıvı soğutmaya bak 🤣🤣🤣🤣.
Önerin var mı acaba hocam

Bu kadar güçlü olmalı mı gerçekten sisteminiz hocam ayrıca alacaksanız kesinlikle işlemciyi 14900k anaakrtı Z790'lardan birisi ve RAM'leri 2x24 yapmalısınız. Sıvı soğutma da değiştirilmeli diye düşünüyorum.

Alacağım sistem neredeyse bir ömürlük olacak hocam ve ayrıca sadece oyun için değil iş içinde olacak.

Son düzenleme:
Sadece oyun için değil, daha farklı farklı işlerim için de kullanacağım

Parça parça toplasam da hiçbirleştirmişliğim yok o yüzden birleştirirken sıkıntı yaşarsam diye çekiniyorum

Önerin var mı acaba hocam

Alacağım sistem neredeyse bir ömürlük olacak hocam ve ayrıca sadece oyun için değil iş içinde olacak.

Bence biraz araştırma yaparak parçaları ayrı ayrı almanı tavsiye ederim hazır sistemler eskisi gibi değil normalden pahalı.

Bu bütçede her zaman tek tek toplamak mantıklıdır. Hazır sistemlerde mutlaka saçma sapan marka, model oluyor.
Peki mağzasına gidip toplatsam olur mu hocam yoksa o da mı saçma olur

Bence biraz araştırma yaparak parçaları ayrı ayrı almanı tavsiye ederim hazır sistemler eskisi gibi değil normalden pahalı.
Öyle ama hiç bilgisayar toplamışlığım yok ve etrafım da toplama hakkın da bilgisi olan da yok o yüzden toplamak çok sıkıntı

Her parça her mağaza da satılmıyor hocam. Ayrıca ayrı alıp neden toplamıyorsunuz?
Dediğim gibi hiç kasa toplamadım herhangi bir sıkıntı olur mu diye endişeliyim hocam

@MelihÖzer Hocam eğer vaktiniz varsa hangi parçaları önerirsiniz. Bu konu da yardım edebilecek etrafım da bilgili arkadaş yok bana bir sistem toplayabilir misiniz ?

Siz de aynı şekil de hocam eğer bilginiz varsa önerirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Bu NVIDIA'nın bu sistemlerinde @MelihÖzer baksın o daha fazla yardımcı olur. Belki toplama sistem görmüştür site falan gezerken ama bu attığınız sistem çok pahalı geldi. Parça parça toplayabilseniz ben yardımcı olurdum ama toplama sistemler şu an çok pahalı özellikle upper budget casesde.

Parça parça bir sistem toplayabilir misiniz hocam acaba rica etsem hep birlikte toplayalım. Çok pahalı diyor herkes hazır sistemler de mecbur bilgisayar toplamayı öğreneceğim.

@MelihÖzer hocam nerede oturuyosunuz acaba bana bir sistem toplayı birleştirelim 🤣🤣🤣

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı