İtopya bilgisayar güvenilir mi?

Kesinlikle güvenilir ve diğer sitelere göre daha ucuz.
Hocam 3-4 konuda "güvenilir" demişsiniz, neye dayanarak diyorsunuz bunları ? "Alışveriş yapmadım ama güvenilir" bir kaynağınız var mı ? ayrıyeten benzer konu başlıklarına mesaj atmanız ve malum siteyi övmeniz tuhafıma gitti. Güncel konular olmayanlara bile yazı yazmışsınız.
 
Kesinlikle güvenilirdir. Kendim şahsen 3-4 kere alışveriş yaptım sorunsuz UPS kargo ile geldi.
 
Merhabalar, ben kendilerinden alışveriş yaptım, son derece ilgililer.Mağazadan teslim almak istedim.Kendilerine güvenen ve çözüm odaklı bir firma dolayısı ile benim güvenimi de kazandılar.
 
Fiyatları az önce kıyasladım. Normalde bir çok sitede %20- %50 artık Allah ne verdiyse indirim etiketleri koyarlar. Ve üstünü çizdiği fiyatlarda o ürünü hiç görmem. Ama bu sitede indirimler gerçekçi duruyor. Cidden Vatan Bilgisayar ile arasında uçurumlar var. Siteden hiç alışveriş yapmadım ama Youtube'da ki (Technopat kadar olmasın :D) bir kanalda videoda "Bu ürünleri İTOPYA'dan temin ettik." demiş ve baya da bir sistem parçası almış. Birde hazır toplanmış bilgisayarlarda satıyorlar. Neredeyse her bütçeye uygun var. Site eğer güvenilir ise cidden diğer sitelerin çoğundan ucuz ve indirimleri gerçekçi.
 
Bence bu sayfada ki "olumlu" mesajlar malum sitenin sahiplerine ait. 2 mesajı var iki si de burada :)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı