İtopya Bilgisayar'dan Kimsenin Memnun Olmaması

BurakDamarcan

Hectopat
Yer
Antalya/Serik
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar İtopya Bilgisayar'dan sistem alacağım lakin kimse memnun değil bu firmadan. Sürekli 2-3 hafta bekletmeler, müşteri hizmetlerine bağlanamama, sistemlerin aşırı geç yollanması, firma ile aralarında iletişim kuramama gibi sorunlar var. Sorum şu, güvenilir diyen arkadaşlar Şikayetvar.com'daki şikayetler de göz önünde bulundurulduğunda sistem alınır mı çünkü boru değil 495 şikayet, 131 tane teşekkür mesajı var?

İtopya çok tercih edilen bir mağaza. Gerek internet üzerinden gerek fiziksel mağaza olarak. Bununla bir ilgisi olabilir. Ayrıca en uygun fiyatlı ürünler itopyada. RX590 Nitro + dışında :) Yanlışım varsa düzeltiniz. Ayrıca LauraWells hocamın da dediği gibi incehesap ve teknobiyotiğe bakabilirsiniz. Fakat aralarında en avantajlısı itopyadır.

Kimsenin memnun olmaması mı ? Yanılıyorsunuz müşteri hizmetleri konusunda size hak veriyorum ama kullandıkları kargo UPS en iyi firmalardan gayet temiz getiriyolar Uygun fiyatlı ürünler en fazla burada Yani gerçekten güzel mağaza

Kimsenin memnun olmaması mı ? Yanılıyorsunuz müşteri hizmetleri konusunda size hak veriyorum ama kullandıkları kargo UPS en iyi firmalardan gayet temiz getiriyolar Uygun fiyatlı ürünler en fazla burada Yani gerçekten güzel mağaza
Sistemimi İtopyadan topladım Herşeyi tertemiz kurup gönderdiler kargosu da çok iyidi PC dışında ek parçalar da aldım gayet kaliteli işleri var

Sinerjiden al:) Beni çok memmun ettiler.Ekran kartımı yırtılma sorunu için yolladım.Bana düzeldi diye yolladılar bu seferde Gpusu bozulmuş(Ekrana görüntü gelmiyordu.) tekrar yolla.Kadına soruyorum benim Gpu kaynaklı bi sorunum yoktu diye.Kadının cevabı:"Beyfendi siz Gpunun ne demek olduğunu biliyormusunuz."Herneyse sonunda yenisiyle değiştiler şimdide ekran kartımda(Rx570 8Gb) ısınma sorunum var aynı rutine tekrardan yapıcam.İtopyayı bilmiyorum ama pek farkı yoktur.Ülkede kim kime kitlersem derdinde bu zihniyet devam ettiğ sürece nerden alırsan al mağdur olacaksın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı