İtopya Black Friday kargo gecikmesi

Bende bakıyorum sürekli. Yarın 5 gün kargolaması gerekiyor bakalım ne olacak.
Ben uzun süre bir gelişme olacağını sanmıyorum. Keşke biraz araştırıp alsaydım. Böyle bir firmaymış malesef. En uygun diye direkt tercih ettim ama biraz daha fazla verip şu an elimde olmasını tercih ederdim. Hata yaptım o konuda.

Siparişi iptal edersem direk karta param yatar mı? Ya da bir bekleme süresi var mı? Cidden şu an günlerce beklemeyi göze alamayacağım.

Biraz da şans işi bence. Belki seninkini bu akşam kargoya verirler, benimki uzun süre verilmez veya tam tersi. Düzgün bir sıra ile işlediğini falan pek düşünmüyorum bu işlerin. Taksitli alışveriş yaptıysan kartına taksit taksit iadesi yapılacak. Bir de bu sefer iptal talebinin değerlendirilmesini, onaylanmasını falan bekleyeceksin. Onun da beklemeli bir süreç olacağını düşünüyorum.
Siparişi iptal edersem direk karta param yatar mı? Ya da bir bekleme süresi var mı? Cidden şu an günlerce beklemeyi göze alamayacağım.

Biraz da şans işi bence. Belki seninkini bu akşam kargoya verirler, benimki uzun süre verilmez veya tam tersi. Düzgün bir sıra ile işlediğini falan pek düşünmüyorum bu işlerin. Taksitli alışveriş yaptıysan kartına taksit taksit iadesi yapılacak. Bir de bu sefer iptal talebinin değerlendirilmesini, onaylanmasını falan bekleyeceksin. Onun da beklemeli bir süreç olacağını düşünüyorum.

Onaylanma falan varsa iş daha kötüye gider diye düşünüyorum o yüzden gerek yok. Monitör aldığım için iptal edip, Vatan'dan direk gidip almayı düşünmüştüm. (Ölü piksel vs. test için)

Keşke en baştan öyle yapsaydınız. Yapacak bir şey yok şu anda, biraz daha sabırlı olup beklemek lazım diye düşünüyorum. Bakalım ne olacak. Bir gelişme olursa direkt bilgilendirme yaparım zaten.

Keşke en baştan öyle yapsaydınız. Yapacak bir şey yok şu anda, biraz daha sabırlı olup beklemek lazım diye düşünüyorum. Bakalım ne olacak. Bir gelişme olursa direkt bilgilendirme yaparım zaten.

İtopya'nın 14 gün şartsız iade koşulu var diye biliyorum. Ölü piksel vs. çıkarsa keyfimden iade istediğimi söyleceğim. Mantıklı değil mi? Çünkü ölü piksel vs. sorunlarında incelemeye yolluyorlar diye biliyorum.

İtopya'nın 14 gün şartsız iade koşulu var diye biliyorum. Ölü piksel vs. çıkarsa keyfimden iade istediğimi söyleceğim. Mantıklı değil mi? Çünkü ölü piksel vs. sorunlarında incelemeye yolluyorlar diye biliyorum.
Bir şekilde sorununuz mutlaka çözülecektir bence. Umarım ürün gelir ve öyle bir sorun yaşamazsınız. Daha fazla da uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Hocam siz de durum nedir, aşağı yukarı aynı zamanda sipariş vermiştik aynı ürünü. @GTX660M

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı