İtopya Black Friday kargo gecikmesi

Arkadaşlar ürünleri teslim alan var mı? Yarından sonra her şey normale döner diye düşünüyorum. İndirimlerin bitmesiyle satışlar azalıp biraz kargo olaylarına girişler inşallah.
Ürünleri gönderilen kişiler varmış ama kime sorduysam en düşük 6. İş gününde gönderdiler dedi en yüksek 10. İş
Günü gördüm
 
Neredeyse aynı anda iptal ettik. Benimki daha onaylanmadı bile.
İptal talebi ne zaman onaylanır diyerekten mail yollamıştım, sonrasında onayladık denmişti, sekiz gün içerisinde paranız hesabınıza yatar dediler. Sipariş kodunuz ile beraber mail atın, iptal talebi oluşturduğunuzu ne zaman onaylanacağını sorun, direkt olarak onaylıyorlar fakat sitesine düşmüyor. Bende de sitesinde gözükmüyordu fakat bir sonraki gün sabah kalktığımda sitede de onaylanmış, bankaya da para düşmüş.
 
Ben de 20.11.2020'de monitör siparişi verdim. Cuma günü 6. iş günüydü hala bir gelişme yok. Pazartesi de verilmezse iptal edecek gibiyim.
 
Instagram yorumlarına baktım şöyle bir, 10 Kasım'da sipariş verip hala alamayanlar var. Nasıl bir tongaya düştük anlamadım. Aldığım kulaklık her yerde satılmıyor ve satılsa bile 200-250 lira arası fark var ondan iptal etmek istemiyorum da ama durum vahim. An itibarıyla 9 gün oldu.
 
Benim ürünü 1 hafta kargoya vermediler iptal talebi oluşturdum onu bekliyorum 2 gündür :)
Benim ürünümde 1 hafta kargoya verilmedi. Aynı durumdayım sana da henüz onay vermediler değil mi?
Yukarıda söylediğimi yaparsanız onaylarlar, sipariş numaranızı verin ne zaman onaylanacak iptal talebi oluşturdum diye söyleyin, sonrasında onaylandı diye mail alacaksınız.
 

Geri
Yukarı