İtopya Black Friday kargo gecikmesi

20.11.2020'de verdiğim 3 parça montajsız sipariş bu gün 21:10'da kargoya verildi.
resim_2020-11-30_234054.png

Şimdi de UPS bekletiyor, sanırım bu gün yola çıkmayacak. Türkiye'de indirimden ürün alınca maalesef bunlara katlanmak gerekiyor. Itopya'dan verdiğim normal zamanda, normal fiyatlardaki siparişler çoğunlukla ertesi gün kargolanıyor. İndirimden ürün alınca böyle oluyor, koskoca Amazon bile Türkiye'ye gelince bunlara uydu. Amazon.tr'den iyi bir fiyata aldığım ürünü Amazon Prime üyesi olmama rağmen 15 gün bekletti, kargolamadı. Bu sürede ürün normal fiyattan aynı satıcı (Amazon.tr) tarafından Amazon'da satılmaya devam etti. 15 gün sonunda ürünün stoğu tükendi, müşteri hizmetlerini aradığımda "Stok tükendi, ne zaman stok geleceği de belli değil. Siparişi iptal etmek ister misiniz?" diyerek siparişi iptal etmemi istedi. Siparişteki ürün acil lazım olduğu için ve uğraşmak istemediğim için iptal ettim, başka siteden standart fiyata aldım.
Koskoca Amazon bunu yapıyorsa Itopya'nın siparişi gönderdiğine dua etmek lazım.
 
Gece çalışan kargolar yok sakin ol kargoya verildiyse tamamdır işte.
Yorumda gece çalışan kargo mu arıyorum ben? 10 gün sonra kargoya verildiğini yazdım, bunun nesi normal? Bu samimiyet nereden geliyor?
 
Yorumda gece çalışan kargo mu arıyorum ben? 10 gün sonra kargoya verildiğini yazdım, bunun nesi normal? Bu samimiyet nereden geliyor?

Neyin atarını yaptın anlamadım. UPS bekletiyor yazmışsın işte 21:10'da verilen kargo için. Yarın gerekli bilgiler oraya girilir diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı