İtopya Black Friday kargo gecikmesi

24.11 de siparişini verdiğim DA-4 Demonte sistem bugün kargoya verilmiş, aynı gün siparişini verdiğim mouse için hala beklemedeyim
 
20.11.2020'de verdiğim 3 parça montajsız sipariş bu gün 21:10'da kargoya verildi.
Eki Görüntüle 758112
Şimdi de UPS bekletiyor, sanırım bu gün yola çıkmayacak. Türkiye'de indirimden ürün alınca maalesef bunlara katlanmak gerekiyor. Itopya'dan verdiğim normal zamanda, normal fiyatlardaki siparişler çoğunlukla ertesi gün kargolanıyor. İndirimden ürün alınca böyle oluyor, koskoca Amazon bile Türkiye'ye gelince bunlara uydu. Amazon.tr'den iyi bir fiyata aldığım ürünü Amazon Prime üyesi olmama rağmen 15 gün bekletti, kargolamadı. Bu sürede ürün normal fiyattan aynı satıcı (Amazon.tr) tarafından Amazon'da satılmaya devam etti. 15 gün sonunda ürünün stoğu tükendi, müşteri hizmetlerini aradığımda "Stok tükendi, ne zaman stok geleceği de belli değil. Siparişi iptal etmek ister misiniz?" diyerek siparişi iptal etmemi istedi. Siparişteki ürün acil lazım olduğu için ve uğraşmak istemediğim için iptal ettim, başka siteden standart fiyata aldım.
Koskoca Amazon bunu yapıyorsa Itopya'nın siparişi gönderdiğine dua etmek lazım.
Amazon diyormub3/5 gune gonderiyoruz? 15 gun paranizi faizde bekletiyoruz.
 
Anlamadığım şey, müşteri hizmetlerini aradığımda kargolarınız en geç 2 hafta içinde verilir diyor. Ama sitede ürünü alırken en geç 3 iş günü içinde kargoya verilir diyor. Sahtekarlık değil mi bu ?
 
Sizde son durum nedir? Bir gelişme var mı?
Hala bekliyorum 23 un de verilen sipariş oyle kala kaldi...
edit sabah hatta burcu hanim
Yuzume telefonu kapatti ve beni engelledi malesef call center artik çalmiyor hat mesgule düşüyor direk. Sanirim tuketici hakem heyetine gitmeliyim ?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı