Itopya.com dolandırıcı mı?

BestOfFadeleS

Picopat
Katılım
10 Ağustos 2023
Mesajlar
275
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İtopya'dan 3 gün önce elime ulaşan Vento VG22a kasası ARGB diye satılıyor, ama ventocase.com sitesinde Rainbow olduğu gözüküyor ve ben bu durumu kullandıktan sonra fark ettim. Kanıt aşağıda olacak, kendilerine WhatsApp üzerinden ulaştım (2 gün önce) ve mesai saati dışında olduğu için cevap verilmedi. 1 gün önce yani dün, saat 11 de kendilerine ulaştım, sipariş no istediler verdim ve ilgili birime iletileceğini söylediler. Yarın cevap gelir diye ön görüyoruz dendi, ve hâlâ bir cevap yok. İtopya.com dolandırıcı mı? Ne yapmalıyım?

1711717002439.png


1711716907588.png


Yeni fark ettim Rainbow olarak değişmişler yazıyı ama elimde ARGB olduğuna dair de kanıt var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca telefondan arayınca daha iyi iletişim kuruyorlar.

Numarası sanırım 0850 259 26 96 buydu. Emin değilim tam.
 
Büyük ihtimalle bir hata bu. İtopya firması dolandırıcı değil. Bazı sorunları olsa da dolandırıcı değiller en azından.
 
İtopya sıkıntılı bir yer evet dolandırıcı değil ama çok güvenilir falan da değil. Müşteri destekleri çok kötü aldıktan sonra alakaları kalmıyor seninle aldığın üründe sıkıntı yaşarsan Allah yardımcın olsun servis veya iade falan hak getire.
 
İtopya dolandırıcı olamaz. Mesaiye girdiklerinde yazman daha doğru olur.

Zaten konuştum kendileri ile konuda da yazıyor, ayrıca suçlu benmişim gibi davranıldı, hakaret eder miş gibi cevaplar verildi, mağdur olan benim suçlu olanda benim :) bir dahakine buradan alışveriş yapmayacağım.
 
Katılıyorum bir keresinde 45 kişilik sıra beklettiler telefonda ve tam sıram geldiğinde saat 18:10 olduğundan mesai bitti deyip kapattılar. Şakasız 45 dakika boyunca beklettim telefonu açık...

Beni de 1 2 saat sıra beklemişti teknik servisimizi arayın diye kapattı üstüne teknik servisleri de yok otomesaj var sadece müşteriyi savmak için böyle şeylerle uğraşıyorlar.

Her aradığında sıra bekliyorsun zaten o kesin daha beklemeden konuşamadım.
 

Geri
Yukarı