İtopya.com güvenilir mi?

Ucuz sistem parçaları için göz atayım dedim.

İtopya Bilgisayar Şikayet ve Kullanıcı Yorumları | Şikayetvar

Sonra buraya tıkladım ve hiç iç açıcı sorunlar görmedim. Telefona cevap vermemeler, dönüş yapmamaları, sorunlu sistem göndermeleri, teknik servis kötü gibi birçok yorum var. Önce bu siteyi okuyun, sonra alışveriş yapın derim.
Şikayetvar sitesine bakarsan hiçbir site hiçbir mağaza güvenilir değil. Ben 2.500 liralık ekipman alışverişi yaptım gerek satış sırasında ilgi alakalarından gerekse satış sonrası desteğinden son derece memnun kaldım.

Kargo olarak sipariş istetmek yerine eğer ulaşım imkanlarınız kısıtlı değilse veya çok uzaktan ikamet etmiyorsanız mağazaya gidip orayı canlı bir şekilde görmeniz daha yararlı olacaktır.

Bazı şahıslar karalama yapıyor firmamıza. Uydurma mesajlar ve yorumlar yazıp insanların akıllarına giriyorlar. Sonrasındada dediğiniz gibi yazıkları o mesajları siliyorlar. Sonra da izleri kalıyor.

Ama çok şükür hala hiçbir müşterimizle sorun yaşamadık. Sosyal medyada bizlerle ilgili yazıları takip edebilirsiniz. İnsanlar bizler için hep olumlu yorum yapıyorlar. Bu şekilde devam edeceğiz..:)
Mağazanızdan pc toplamak istiyorum bazı yorumlarda çalışmayan ekran kartı gönderiyormuşsunuz doğru mu acaba ?

Alışveriş yaptım buradan. Ürün şu an kargoda. Telefonla felan da görüştüm. Gayet ilgili idiler.
Bekliyorum ürünü. Bakalım...
Satış sonrası sıkıntı çıkınca nasıllar bilmiyorum. Duruma göre bi kaç şey daha sipariş edeceğim.

''Kaby Lake işllemciler dünyada ilk defa bizim stoklarımızda'' reklamı biraz tuhaf geldi bana yalnız. Fazla mı iddialı ne...
Ürünü aldın mı kac günde geldi

Merhaba.
Ben itopya.com çalışanıyım. Yaklaşık 4 aydır aktif durumdayız ve şimdiye kadar hiçbir müşterimizle sorun yaşamadık.

Bu arada mağazası olmayan bir site denilmiş. Mağazamız ocak ayında açılıyor ve HWA'nın resmi sponsorlarından biriyiz. Ocak ayında da mağazada turnuva düzenlenecektir. Büyük bir duyuruda yapılacak. Adresimiz sitede mevcut. Görmek isterseniz mağazamıza da bekleriz. Bizi adresi olmayan sitelerle karıştırmanızı gerektirecek bir durum yoktur.

Merhaba. Siz ne zaman işlem yaptınız acaba. Bana isim ve tarih verirseniz eğer size hemen yapılan işlemleri sunabilirim?
Bizim şimdiye kadar iadelik işlemimiz olmadı denilecek kadar az.
Tarih vermenize de gerek yok işlem yaptığınız adı soyadı yazarsanız eğer hemen kontrolünü yapabilirim. Saygılar.

Merhaba. :)
Evet dediğiniz gibi bir benzerlik mevcut fakat biz bu siteyi sıfırdan yaptık ve hala geliştiriliyor.
Türkiye'de bu kadar detaylı bir e-ticaret sitesi yok diyebilirim. Site üzerinde ağaçlandırma olsun kategoriler olsun çok özenerek düzenlemeye çalıştık. Siteyi uzunca bir süre incelerseniz eğer, ürün kategorilerinde tüm özellikler mevcut ve bir üründe olmasını istediğiniz özelliklere göre seçim yapmanızı sağlayacak çoğu şeyi ekledik. İşlemciler anakartlar bellekler ekran kartları ve daha diğer ürün gruplarından ürünlerin tüm detaylarının ve özelliklerinin olmasını sağladık ki alışveriş yapacak müşterilerimiz ürün hakkında gerekli bilgiyi sitede ürün içeriğinde bulabilsin.
Lütfen sizden ricam benzerlik konusunda değilde insanlarımıza daha faydalı olabilmek konusunda sitedeki eksiklerimiz yönünde bizi eleştirmeniz olacaktır. Emin olun herkesten gelecek eleştiri veya önerileri çok dikkate alıyoruz. Çünkü biz bu sektörde sizlere daha farklı çizgilerde hitap etmek istiyoruz.

Bu arada GameX fuarında MSI standında custom sıvı soğutmalı sistemimiz de sergilendi. Mağazamızda gaming kısmını çok ön planda tutacak şekilde düzenliyoruz.:)

hocam kolay gelsin öncelikle bir sistem toplamayı düşünüyorum gerek fiyatıyla gerek kargosuyla itopyadan toplamayı düşünüyorum ancak kafamda bir kaç soru var
1- her hangi bir sorun durumunda kesinlikle size ulaşabilir miyiz ?
2- parçalar kargodan dolayı arızalı gelir mi
3- internette bazı şeyler gördüm para iadesi alamayan veya parçaları değiştiremeyenler bunlar doğru mu

cevaplar ve içimi rahatlatırsanız çok sevinirim teşekkürler.

Bu hafta İtopya.com üzerinden AOC C24G1 adlı 1400₺ fiyata sahip monitör aldım. Sipariş aşamasında da evim Türkiye'nin en doğusunda olduğu için ekstra kutulamalarını ifade ettiğim bir not yazdım. Ama bugün kargo şubesine gittiğimde ise bambaşka bir manzarayla karşılaştım. Monitör sadece kendi kutusunda, emniyet bandı yırtılmış ve kutu kulakçıklarından biri de açık haldeydi. Monitörü teslim almadım haliyle. Şimdi şirketin bu olaya yaklaşımını merak eder haldeyim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı