İtopya.com Güvenilir mi?

• Konuyu başlatan BVK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 6.452

BVK

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. itopya.com üzerinden 13.03.17 tarihinde vermiş olduğum siparişim bugün itibari (22.03.2017) ile elime ulaştı. Bu siteden sistem toplayacak arkadaşlara burayı tavsiye edebilirim. Hem fiyatları uygun, hem de güzel iş çıkarmışlar diyebilirim. Karşılaştığım bir kaç sorunu sizlere aktarayım, kasa içerisindeki fan kablolarının bağlantısı yapılmamıştı ve kablolama birazcık kötüydü. Onun dışında windows 10 pro kurulu olarak geldi. İşletim sistemi kurmayı bilmeyen veya telaşlanan arkadaşlar için iyi bir haber. Onun dışında kargo ve paketleme gayet iyiydi. Kargoya verilmeden önce telefon ile bilgilendirildim. Attığım maillere en geç 10 saat içinde geri dönüş yaptılar. Kısacası güzel bir site, buradan alışveriş yapacaklara tavsiye ederim. Hiçbir sponsorluk, reklam yapma gibi bir amacım yok. Sadece benim gibi insanlar için -güven problemi yaşayan- bilgilendirme amaçlı yapılmıştır. Ekte fotoğraflara da göz gezdirebilirsiniz. İyi forumlar.

Dosya Ekleri

• IMG_7610.JPG
    IMG_7610.JPG
    648,5 KB · Görüntüleme: 872
  • IMG_7608-min.JPG
    IMG_7608-min.JPG
    822,8 KB · Görüntüleme: 1.377
  • IMG_7609.JPG
    IMG_7609.JPG
    616,3 KB · Görüntüleme: 865
  • IMG_7611-min.JPG
    IMG_7611-min.JPG
    615,4 KB · Görüntüleme: 932
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel sistem olmuş. Hayırlı olsun.

Gayet güvenilir bir site. Bir kaç kez alışverip yaptım. Genelde ertesi gün geldi.
Bu arada sisteminiz hayırlı olsun. Kablolama daha iyi olabilirdi. Biraz özen gösterin yeter.

Ekran kartı 1050ti olduğu için 6500'e gerek yok bence. Hani 470 ya da 480 olsa o dediğin olurdu ama zaten g4560 1050ti'yi rahatça besler. İleride direk 7700 fln çekilebilir anakartla beraber daha mantıklı olur öyle.

Ne kadar fiyata topladın yakın zamanda bende toplamayı düşünüyorum.
SSD dahil 2377 TL ye topladım tabi o zaman dolar 3.77 seviyesindeydi.
Benimde aklımda vardı bu site güzel bilgiler :)

@mustafa ilik;
Arkadaş sanırım bu bilgisayarı almış ama yine de kendi cevaplasa daha iyi olur.
https://www.itopya.com/Hermes-1050T...us-Strix-GTX1050Ti-4GB-VGA-Gaming-Bilgisayar/
Aynen. Direk o pc, sadece SSD ekledim :)
Bu sistemin işlemcisini i5 6500 ile ana kartını da B250 bazooka ile değiştirsek güzel bir sonuç elde eder miyiz ? :) Bu arada hayırlı olsun. :)
Kullandığımız ekran kartı 1050ti. G4560 yeterince besleyebiliyor. LOL ' de en yüksek ayarlarda 230 FPS gibi değerler alıyorum ve işlemci kullanımı 60'ı geçmiyor, öyle söyleyebilirim size. Tabi anakart size kalmış fakat işlemciyi ve anakartı değiştirseniz de çok fazla FPS artışı olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı