İtopya.com Güvenli midir?

Firma güvenilir, ama son zamanlarda ürünleri göndermediğine ve kargoya vermediğine dair konular açılmıştı forumda. Seçim yapacaksanız en azından şimdilik alternatif sitelere yönelebilirsiniz.
Bu aralar alışveriş yapmamanızı öneririm.
Bu kısmı doğru ama 'şikayetvar' net bir ölçüt değil bence hocam, her firmaya ait tonla şikayet olabilmekte.

Firma güvenilir, ama son zamanlarda ürünleri göndermediğine ve kargoya vermediğine dair konular açılmıştı forumda. Seçim yapacaksanız en azından şimdilik alternatif sitelere yönelebilirsiniz.

Bu kısmı doğru ama 'şikayetvar' net bir ölçüt değil bence hocam, her firmaya ait tonla şikayet olabilmekte.

Tabii ki. Ne kadar çok müşteri olursa şikayet oranı artacaktır. Ben de geçen ay sistem toplamaya çalıştığımda çok araştırdım. Önceden bu sorunlar var mıydı bilmiyorum fakat son zamanlarda o kadar çok sorun yaşayan insan var ki. İletişim bile sağlayamayan insanlar var. Dönem zorluğu var doğru, ürün sipariş verip 1 ay beklemesini istemem arkadaşın. Ben sadece haberdar etmek istedim hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı