İtopya.com ürünü kargoya vermiyor

Hocam ben de sistemimdeki bilgisayarı kasasız olarak kullandım 4 ay, bu indirimlerde aldım kasayı ben de.
Kasayı sona bırakın. Kasasız da oluyor ancak diğerleri olmadan olmuyor. Ekran kartınız vs biraz tozlanabilir ancak bende aşırı bir tozlanma olmadı. 1 ayda hiçbir şey olmaz, kullanabilirsiniz. Zaten kışın pek tozlanacağını sanmıyorum.
Ryzen 5 1600+RX 570'de yapılabilirmiş ancak herhalde daha güçlü bir kart almayı planlıyorsunuz.
Ayrıca eğer bir RX 5700 veya RTX 2060 falan alacaksanız o anakart çok giriş seviyesi kalmış sanki.

Ben Perşembe akşam 11'de monitör siparişi verdim, Pazar akşam kargoya verdiler. Kargo Ankara'ya gelmiş, bekliyorum bakalım. Bugün gelir inşallah

Geldi mi kargo? Siz Ankara'nın hangi tarafındasınız?
Ben de 28'i akşamı sipariş vermiştim, hala hazırlanıyor.
Anakart hangi gün kargoya verildi? Aynı gün sipariş verenler de bile sırayla kargoya vermiyorlar anladığım kadarıyla. Sistem nasıl işliyor anlamadım.

28'inde aldım 29'unda kargoya verilmişti anakartim. Anladığım kadarıyla bir sıra falan yok tamamen şans işi.
Aynen bende 1 ay falan uzay montaj kullanacağım. Anakartin kutusunun üstünde durur. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.

@AreYouOkey Sıra olayı olabilir. Siz aldığınızda daha indirim tam olarak yaygınlaşmamıştı. İsmi kara "Cuma" olduğu için insanlar cuma gününü veya haftasonunu beklediler. Kısacası yoğunluk perşembeden sonra başladı.

Aoc C24g1 siparişi verdim Vatan Bilgisayar'dan 2 gun önce, şuan kargoda. Aynı fiyata Itopya sitesinde mevcuttu. +Olarak Steel Series 300s Mause veriyordu. 8-10 gun bekleyeceksin, bellide olmaz urunde bir sıkıntı çıkacak sonra uğraş .

Aynen, sıkıntı olmuyor. Ben altında paketten çıkan statik poşeti kullandım. Kutu ve poşet biraz deforme olabiliyor ancak sıkıntı olmaz. Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…