İtopya.com Umursamazlığı

cnogz

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2017
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle uzun zamandır oem parça sipariş etmeyi düşünüyordum ve en sonunda itopya.com'u gördüm fiyatlar gayet uygundu ve bayramın 3.günü sipariş verdim. Bayram bitti (pazartesi) günü aradım dediler en geç çarşamba günü kargolanacak eyvallah dedim. Çarşamba günü oldu ses soluk yok neyse dedik. Perşembe oldu yine bir şey yok dedim arayayım de bilgi alayım. Bu sefer telefonu açan yok. Cuma oldu hala bir şey yok ve aynı zamanda telefonu da açan yok en sonunda facebooktan mesaj attım dedim böyle böyle. Bana en geç pazartesi günü kargolanacağını söylediler. Yine eyvallah dedik. Pazartesi oldu hala kargo sesi yok ve tekrardan mesaj attım. Bana bugün kargolanacak dediysek bugün kargolanır dediler ve salı (bugün) oldu mesaj atıyorum bu sefer cevap veren de yok.

Para iadesi istesem bir ton iş.Bana kargo göndermeyen parayı hiç göndermez.

Ne yapmam gerekiyor sizce?

Edit:

Aradım ve kendilerine ulaştım, sipariş ettiğim kasa ve güç kaynağı yerine başka bir kasa ve PSUversek olur mu dediler tamam dedik ve bugün kargolanıcak dediler bakalım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı