İtopya Cooler Master CH321 güvenilir mi?

Bu arada ben de kullanıyorum bana mı özel bilmiyorum ama özellikle yazın kulaklarımı çok ağrıtıyor. Ayrıca 1.5 sene sonrasında bayağı bir soyulmaya başladı pedleri.

Benim kulaklarımı hiç ağrıtmadı hocam 1,5 senedir pedleri de neredeyse aldığım gibi, siz biraz hor kullanıyorsunuz sanırım.

Güvenilir, ürün de çok güzel bu arada kendim de kullanıyorum hayırlı olsun.

Bende alacağım fakat UPS Kargo deniliyor bir sıkıntı olur mu? Bir de benim kafam biraz uzun yani yandan basık biraz tam yuvarlak değil uzun kullanımda(4 5 saat) sıkıntı olur mu ustam?

Bende alacağım fakat UPS Kargo deniliyor bir sıkıntı olur mu? Bir de benim kafam biraz uzun yani yandan basık biraz tam yuvarlak değil uzun kullanımda(4 5 saat) sıkıntı olur mu ustam?

Hocam sanırım 7-8 saat hiç çıkarmadan kullanıyorum bende hiç ağrı olmuyor, kargo işi şans işi hocam bana sıkıntısız geldi, zaten kulaklık yeteri kadar büyük sorun olmaz sanırım

Hocam sanırım 7-8 saat hiç çıkarmadan kullanıyorum bende hiç ağrı olmuyor, kargo işi şans işi hocam bana sıkıntısız geldi, zaten kulaklık yeteri kadar büyük sorun olmaz sanırım
Yok kulaklık arkadaşım öneriyor ama kafa yapısı korkutuyor yoksa laptop usb girişli ses kartlı daha iyi tabi

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı