İtopya V4 Alınır mı ?

V4 ve DADG2 çok talep alınan ürünler bu yüzden beklemek normal bence. 1 hafta bekleyip hemen şikayet etmeye başlayanlar var. Bu iki sistemden birini alacaksan 2 hafta beklemeyi göze alıcaksın.

Şahsen her gün 3-4 konu görmekten gına geldi, 4 alışverişim oldu hepsini kendim teslim aldım ve sadece 1'inde gecikmeden dolayı ulaşmaya çalıştım ama nafile, HyperX Stringer kulaklığını iade ederken de sorun yaşamadım.
Anladım hocam bu tarz kampanya fırsat süreçlerinde İTOPYA da kargo hep sorun olmuştur. V4 te ekleme yapmadan RX 580 li sistemi fena kampanya değildi ve hala öyle sayılır upgrade yapıldığında piyasaya yaklaşan fiyatlarla bence favori değil.
Garantiler zaten genelde ana firmaya gönderilir aracı gibi düşünebilirsin uzun sürer genel bilgi amaçlı yazdım.

O SSD'yi almayın, farklı ürün tercih edin. Aynısını kullanıyorum kronik sağlık sorunu var, 2 kere servise gidip 2 kere 0 ürün ile değiştir, farklı parti olmalarına rağmen hala sorun devam ediyor.

Onun dışında alınabilir. Bazı arkadaşlar olumsuz deneyimler yaşamış, onları dinle, oku öyle karar ver.

Hazır sistem olduğu için 240 gb da 2 seçenek var biri bu diğeri ise a data. Ayrı Samsung 860 evo ssd almayı düşündüm fakat illa bir ssd seçmem gerekiyor sistemde. Bi çözümü varmı acaba ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı