İtopya DADG2 Hazır Sistem Çalışmıyor

Galiba mesajlarımı okumuyorsunuz.

Kasa açılıyordu, sonradan siz kabloları tekrardan kurcaladığınız için şuanda kasanın üstündeki buton ile anakart bağlantısı yok, yani üstteki attığım kılavuzdan alıntıdaki gibi bağlantıları yapmanız gerekli.
Okuyorum mesajlarınızı ama biz kablolara karışmadık sadece ekran kartını montajladık. Ve alıntıdan hiçbirşey anlamadım neyi nereye takacam hiçbir şey bilmiyorum ben bu konu hakkında biraz detaylı anlatırsanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kabloları attığım kılavuza göre yerlerine takacaksın.
15656056355993.png

İTOPYA'dan DADG2 sistem aldım. Dün elime ulaştı ekran kartını montajladım sonra bütün kabloları taktım monitöre de HDMI kablosunu taktım diğer ucunu ise kasanın ekran kartı bölümündeki HDMI girişine taktım. Sonra monitöre görüntü gelmedi. Taktığım yeri değiştirdim yine görüntü gelmedi. Dedim hani sıkıntı ekran kartındadır bir de anakarttaki HDMI yerine takayım oraya da taktım yine görüntü yok. Ama HDMI kablosunu laptopa taktığımda çalışıyor. Sonra dedim belki ekran kartını yanlış takmışımdır çıkardım tekrar tüm kurallara uygun bir şekilde taktım. Bu sefer de bilgisayarın Power tuşuna basıyorum bilgisayar açılmıyor hiçbir şey hareket etmiyor öyle duruyor arkasındaki Power düğmesini de 2 taraflı denedim yok olmuyor sonunda İtopya'dan iade talebinde bulundum. Şimdi de müşteri hizmetlerini arıyorum sizce neden böyle oldu? İade etmeli miyim? Yoksa götürüp bir tamirciye göstereyim mi? Ya da yanlış yaptığım bir şey varsa moralim çok bozuk teşekkürler.
Sökün kasayı, en baştan temizce yavaş yavaş tekrar montaj yapmayı deneyin 15 dakikanızı alır bir deneyin derim ben bir kaç şeyi yanlış yapmıştım söktüm baştan taktım çalıştı. Sizin ki hazır sistem gerçi ama yine de belli olmaz bir deneyin

Sökün kasayı, en baştan temizce yavaş yavaş tekrar montaj yapmayı deneyin 15 dakikanızı alır bir deneyin derim ben bir kaç şeyi yanlış yapmıştım söktüm baştan taktım çalıştı. Sizin ki hazır sistem gerçi ama yine de belli olmaz bir deneyin

Bilgisayar bilgisi yok tamamen kasayı intihara sürükler. En iyisi aldığı gibi bırakıp aldığı yerin teknik servisine göndermektir. Daha önce benimde başıma geldi hazır kasa bozuk geldi yenisi ile değiştirilmişti.

Bilgisayar bilgisi yok tamamen kasayı intihara sürükler. En iyisi aldığı gibi bırakıp aldığı yerin teknik servisine göndermektir. Daha önce benimde başıma geldi hazır kasa bozuk geldi yenisi ile değiştirilmişti.
Aslında bilgisayar bilgim var ama donanım bilgim yok. İtopya ile görüştüm onlara gönderip eğer arızalı birşey varsa tamir edip yollayacaklarını söylediler. Pazartesi ups gelip alıcak bakalım bide bu teknik servis süreci kaç gün sürer pc ne zaman elime ulaşır ?

anakartın en alt kısmında "F PANEL" yazar. orada "PW+ PW-" yazan kısıma gelmesi gereken kablolar var. bu kablolar kasanın ön kısmından gelir. başakşehir'e yakınsanız yardımcı olurum.

anakartın en alt kısmında "F PANEL" yazar. orada "PW+ PW-" yazan kısıma gelmesi gereken kablolar var. bu kablolar kasanın ön kısmından gelir. başakşehir'e yakınsanız yardımcı olurum.
Teşekkür ediyorum fakat bugün itopyayanın eline ulaştı sistemim 5 iş günü içerisinde bakıp bir arızası varsa giderecekler. Eğer göndermesem bile istanbulda oturmuyorum.Yinede sağol.

sonucu takip etmemiz için paylaşırsanız bilgilendirici olur.
Valla dediğim gibi hala itopyanın elinde 5 gün dediler bekliyoruz haftasonları müşteri hizmetlerini arıyamıyorum.Pazartesi arayıp durumunu öğrenecem inşallah kablosu felan yerinden çıkmıştırda o yüzden çalışmıyordur.Bir bileşeni arızalı çıkarsa 20 gün diyorlar o kadar sabrım hiç yok diyebilirim
sonucu takip etmemiz için paylaşırsanız bilgilendirici olur.
Şu an bu sistemde bir bileşen arızalı mı yoksa takılması gereken kablolar takılmamış mı onu bana söylerseniz sevinirim :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı