İtopya DADG2 Hazır Sistem Çalışmıyor

Aynı sorun bende de var. Ekran kartını taktım sadece, diğerleri montajlıydı zaten fakat ekrana görüntü vermiyor
Monitörün kablosunu ekran kartına mı yoksa anakarta mı takıyorsun. Eğer ekran kartına takmadıysan oraya tak yine görüntü gelmediyse bide anakarta tak yine görüntü gelmiyorsa arızalıdır.

Monitörün kablosunu ekran kartına mı yoksa anakarta mı takıyorsun. Eğer ekran kartına takmadıysan oraya tak yine görüntü gelmediyse bide anakarta tak yine görüntü gelmiyorsa arızalıdır.
Dadg2 aldım bende 3 gün önce ulaştı elime, ekran kartlı ve kartsız çalıştırmayı denedim kablolar doğru takıldı problem yok fakay görüntü yok hatta şöyle söyliyim görüntü olmadıgı için pc'yi kapatmak zorunda kalıyorum yani power tuşuna basıyorum kapatmak için , pc 1 saniyeden daha kısa sürede kapanıyor anakartta problem olabilir bende yarın götürcem itopya'ya. Denemediğim yol kalmadı

hocam bence uzak dur hatta kaç para iadesi vs al ben tavsiye etmiyorum internetteki hazır sistemleri az kala bende alıyodum sonra 200 fazla verdim vatandan topladım mis gibi çatır çatır kullanıyorum

Dadg2 aldım bende 3 gün önce ulaştı elime, ekran kartlı ve kartsız çalıştırmayı denedim kablolar doğru takıldı problem yok fakay görüntü yok hatta şöyle söyliyim görüntü olmadıgı için pc'yi kapatmak zorunda kalıyorum yani power tuşuna basıyorum kapatmak için , pc 1 saniyeden daha kısa sürede kapanıyor anakartta problem olabilir bende yarın götürcem itopya'ya. Denemediğim yol kalmadı
Aynen öyle para iadesi yap yoksa itopya kanser.Üstüne koy vatandan al

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı