İtopya DADG2 Hazır Sistem Çalışmıyor

15 dkk da neyi düzgün yapacaksa
Kasamın fotosunu attım ilk sayfada var orada f panel yazan yer neresi işaretleyip fotoğrafı buraya atarmısın sana zahmet? Bu sistem şu an itopyanın elinde sence bir arızası var mıdır ? Yoksa kablolar yanlış takılmış diye mi çalışmıyor

Aynı sorun bende de var. Ekran kartını taktım sadece, diğerleri montajlıydı zaten fakat ekrana görüntü vermiyor

Aynı sorun bende de var. Ekran kartını taktım sadece, diğerleri montajlıydı zaten fakat ekrana görüntü vermiyor
Monitörün kablosunu ekran kartına mı yoksa anakarta mı takıyorsun. Eğer ekran kartına takmadıysan oraya tak yine görüntü gelmediyse bide anakarta tak yine görüntü gelmiyorsa arızalıdır.

Monitörün kablosunu ekran kartına mı yoksa anakarta mı takıyorsun. Eğer ekran kartına takmadıysan oraya tak yine görüntü gelmediyse bide anakarta tak yine görüntü gelmiyorsa arızalıdır.
Dadg2 aldım bende 3 gün önce ulaştı elime, ekran kartlı ve kartsız çalıştırmayı denedim kablolar doğru takıldı problem yok fakay görüntü yok hatta şöyle söyliyim görüntü olmadıgı için pc'yi kapatmak zorunda kalıyorum yani power tuşuna basıyorum kapatmak için , pc 1 saniyeden daha kısa sürede kapanıyor anakartta problem olabilir bende yarın götürcem itopya'ya. Denemediğim yol kalmadı

hocam bence uzak dur hatta kaç para iadesi vs al ben tavsiye etmiyorum internetteki hazır sistemleri az kala bende alıyodum sonra 200 fazla verdim vatandan topladım mis gibi çatır çatır kullanıyorum

Aynen öyle para iadesi yap yoksa itopya kanser.Üstüne koy vatandan al

Arkadaşlar bugün itopya'ya gittim kasamı verdim adamlar taktı monitöre çalıştı. Sorun hdmı kablosundan kaynaklanıyormuş.
Gittiğini söyleseydin benim kasamla ilgili bilgi verirdim sana onuda sorardın be kardeşim. Ben istanbulda oturmuyorum.Keşke söyleseydin ah be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…