İtopya' dan sistem tavsiyesi

Kasa fanı olarak 29 TL'lık olanını ekleyebilirsin ve güç kaynağı o sistem için yeterli seviye ve kalitede rahatlıkla alabilirsin.
Kasaya fan ekliyorum,işlemciyi 2600 yapıyorum,1 tb hdd ekliyorum ve sipariş ediyorum. Fan a gerek var mıydı ve ses çıkarır mı bilmiyorum onun dışında her şey okey
Kasa fanı olarak 29 TL'lık olanını ekleyebilirsin ve güç kaynağı o sistem için yeterli seviye ve kalitede rahatlıkla alabilirsin.
bakar mısın ?

Son düzenleme:
Kasaya fan ekliyorum,işlemciyi 2600 yapıyorum,1 tb hdd ekliyorum ve sipariş ediyorum. Fan a gerek var mıydı ve ses çıkarır mı bilmiyorum onun dışında her şey okey
hocam boşuna 2600 yapıp neerdeyse 300 tl lik masraf çıkarmayın. Dediğim gibi 12nm versiyonu 2600 ile aynı güçte. Bence fan eklemenize gerek yok. Zaten ekran kartının fanları kendisi için yeterli e işlemcinin stok soğutucusu var fazladan fan eklerseniz hem gereksiz ses hemde bir etkisi olmaz.

hocam boşuna 2600 yapıp neerdeyse 300 tl lik masraf çıkarmayın. Dediğim gibi 12nm versiyonu 2600 ile aynı güçte. Bence fan eklemenize gerek yok. Zaten ekran kartının fanları kendisi için yeterli e işlemcinin stok soğutucusu var fazladan fan eklerseniz hem gereksiz ses hemde bir etkisi olmaz.
ya wifi alıcı ekle ve kablo dönüştürücü ekle var orda onları eklemem mi gerekiyor???

Hayır o wifi alıcı evinizdeki wifinin sadece daha hızlı halidir eğer yayın falan yapmayacaksanız gerek yok. Kablo dönüştürücü ise monitörünüzün kutusunun içinden çıkması lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı