Elektronik Itopya EFFFSANE DOĞUM GÜNÜ FIRSATLARI

Bu arada Arctis 5 1700 TL bana fena gelmedi.
 
Merhaba sistem almayı düşünüyordum bir süredir acaba HECTOR-POWER/AMD Ryzen 5 5600/ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC/16GB DDR4/512GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM

Sistem almaya değermi veya kötü bir yanı varmı

Ayni fiyata gaminggende r 5 5500 rx 6600 alınıyor galiba

Rx 6650 xt bana yeterli gelirmi birde

Ne kadar süre dayanır (kullanım ömrü ve kaliteyi en düşüğe getirmeden oynayabileyim)
Gayet iyi sistem alınabilir, oynadığınız oyuna ve beklentinize bağlı, şu an neredeyse tüm çıkan oyunları yüksek - ultra ayarlarda oynatır.
 
İki monitör için mükemmel indirim yapmışlar diğerlerine bir şey diyemeyeceğim. SSD bakındım şöyle 1tb iyi okuma yazma hızı olan ama Vatan'daki %15 indirim sanki daha iyi gibi.
 
Bu "indirimlere" ancak İtopya çalışanları şaşırmıştır. Vatan %15 ile günün kazananı. Gaming gecesi sınırlı ürünle klasman dışı. Amazon hep kazanan...
 
hangileri hocam ?
AOC ve GIGABYTE ben AOC'yi tercih ettim. Ama bütçem 3-3.5 civarı diyen biri GIGABYTE'ı kaçırmamalı bir daha bulma ihtimali çook düşük bu fiyatlara. AOC'de 4.5'tu normalde aynı fiyatta olacaktı ama dün akşam fiyatını 200 lira arttırdılar o yüzden 3900tl'ye düşmüş oldu. Yine güzel tabii.
 
AOC ve GIGABYTE ben AOC'yi tercih ettim. Ama bütçem 3-3.5 civarı diyen biri Gigabyte'ı kaçırmamalı bir daha bulma ihtimali çok düşük bu fiyatlara. AOC'de 4.5'tu normalde aynı fiyatta olacaktı ama dün akşam fiyatını 200 lira arttırdılar o yüzden 3900TL'ye düşmüş oldu. Yine güzel tabii.

30inch üstü bakıyorum hocam tavsiye var mı simülasyon için?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı