Elektronik İtopya efsane yaz fırsatları

İtopya'nın şu son indirimlerini hiç beğenmemiştim. Umarım bu indirim yüzleri güldürür.

Yeni yasa ile beraber indirim gösterirken bir önceki fiyatı son 30 günün en düşük fiyatını göstermek zorundalar. Yani atıyorum bu gün 1000 liralık bir ürünü yarın 1500 lira yapıp üzerini çizip 900 lira diyemezler. 1000 liradan çizip %10luk bir indirim var diyebilirler.

Yeni yasa ile beraber indirim gösterirken bir önceki fiyatı son 30 günün en düşük fiyatını göstermek zorundalar. Yani atıyorum bu gün 1000 liralık bir ürünü yarın 1500 lira yapıp üzerini çizip 900 lira diyemezler. 1000 liradan çizip %10luk bir indirim var diyebilirler.
Bizim ülkede yasanın olup olmamasının yanında bir büyük sorun da uygulanması.

Takip ettiğim bir kaç üründen biliyorum, 2 gün önceki Amazon Prime indirimlerinde oldu bu.

Bizim ülkede yasanın olup olmamasının yanında bir büyük sorun da uygulanması.

Takip ettiğim bir kaç üründen biliyorum, 2 gün önceki Amazon Prime indirimlerinde oldu bu.
Gerçekten de bu (B)indirimi Amazon bile yaptı. Ondan dolayı böyle (B)indirimlere ümitli nir şekilde bakmıyorum.

Gerçekten de bu (B)indirimi Amazon bile yaptı. Ondan dolayı böyle (B)indirimlere ümitli nir şekilde bakmıyorum.
Amazon'dan bileşenler ve çevre birimleriyle birlikte piyasadan 2000 TL aşağı yukarı bir indirimle edindim ? 1 TB sosyali sallamış SSD si ile birlikte bu fiyatı 2700-2800 TL seviyelerine çıkarabiliriz. Lütfen işinize yaramayan ürünlere gelen indirimleri de göz ardı etmeyin. Bir çok insan indirimlerinden faydalandı amazonun.. Benimde hiçbir ihtiyacımın indirime girmediği ama bir çok ürünün indirime giripte elim boş çıktığım amazon indirimleri oldu ama hiçbir zaman bu denli kötülemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı