İtopya farklı ürün göndermiş

Yer
Almanya
Daha fazla  
Meslek
König
Merhaba. Ben zamanında İtopya'dan Gigabyte Aorus M2 mouse almıştım. Çift tıklama gibi sorunlar çıkınca garantiye gönderdim ve elimizde ürün yok ama kutusu biraz hasar görmüş olan 1 tane ürün var isterseniz onu gönderebiliriz dediler. Tamam dedik ve Gigabyte Aorus M4 göndermişler. Acaba Gigabyte Aorus M4 nasıldır? M2'nin üst modeli mi?

Arasında bayağı bir fiyat farkı var.
Onun için özelliklerine bakmadım ama geri göndermeyin kullanın bunu en kötü satsanız bile 1 tane daha M2 alabiliyorsunuz hatta üstüne para kalıyor.

Merhaba. Ben zamanında İtopya'dan Gigabyte Aorus M2 mouse almıştım. Çift tıklama gibi sorunlar çıkınca garantiye gönderdim ve elimizde ürün yok ama kutusu biraz hasar görmüş olan 1 tane ürün var isterseniz onu gönderebiliriz dediler. Tamam dedik ve Gigabyte Aorus M4 göndermişler. Acaba Gigabyte Aorus M4 nasıldır? M2'nin üst modeli mi?
Hocam biri 184 diğeri 420 tl yani çok iyi göndermişler.

Merhaba. Ben zamanında İtopya'dan Gigabyte Aorus M.2 mouse almıştım. Çift tıklama gibi sorunlar çıkınca garantiye gönderdim ve elimizde ürün yok ama kutusu biraz hasar görmüş olan 1 tane ürün var isterseniz onu gönderebiliriz dediler. Tamam dedik ve Gigabyte Aorus M4 göndermişler. Acaba Gigabyte Aorus M4 nasıldır? M.2'nin üst modeli mi?

Hocam göndermeyin bence çok şanslısınız.
m4

m2

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı