İtopya G2 vs V3

Gorkemyl

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570'te sorun yaşayanların hangi modeli kullandığı önemli. ITX modelinin ben pek oyun için sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. GTX 1050Ti ile RX 570 arasında dağlar kadar fark var. Bu tartışmaya bile değmez. Nvidia'nın özelliklerini gözardı edecek kadar. G2'de kullanılan bileşenler oldukça kaliteli. Ekran kartı ASUS'un Strix modeli bir kere. :)

Yanlış görmediysem attığınız iki linkte aynı. Ekran kartı önerisine gelecek olursak 1050 ti ile 570'i kıyaslayamayız, eğer bütçeniz 570'e izin veriyorsa direk almanızı tavsiye ederim.
Ayrıca bir fikrimi daha belirtmek istiyorum; şuanki güncel f/p ürünlerde rtx 2060'a bütçe yetmiyorsa ekran kartı amd alınmalı.

Kesinlikle RX570'li olanını almalısın. RX570, RX580'e ve GTX1060'a yakın bir kart. GTX1050Tİ ise AMD bazında RX560 ile denk hatta RX560 kıyaslamalarda %5 daha performanslı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı