Umarım, müşteri hizmetleir sırasındayım 16 kişi var sırada.Büyük ihtimalle 3000Ready gelir, siz yine de söyleyin. Yaparlar herhalde.
Bağlanıp görüştükten sonra bilgilendirme yapar mısınız? Bende bu anakartı almayı düşünüyorum da.
Hocam müsaitseniz hangi sistemle kullanacağınızı yazar mısınız ? Bende bu anakartı 2 gün içinde almak istiyorum. Bi de kuzeninizin sistemini ufakta olsa belirtir misiniz ?Ürünlerin hepsine Update yapıldığını söylediler, anakart çok iyi kuzenim de kullanıyor.
Hem fiyat olarak da diğerlerine göre daha uygun, hem de B450 çipsetine sahip.
kuzenimin sisteminde, Ryzen 3400g ve 8x2 3200mhz ramler bulunuyor. (kendisi sadece FIFA,CS tarzı oyunlar oynuyor.Hocam müsaitseniz hangi sistemle kullanacağınızı yazar mısınız ? Bende bu anakartı 2 gün içinde almak istiyorum. Bi de kuzeninizin sistemini ufakta olsa belirtir misiniz ?
Kuzenimin sisteminde, Ryzen 3400G ve 8x2 3200MHz RAM'ler bulunuyor. (Kendisi sadece FIFA, CS tarzı oyunlar oynuyor.
Kendi sistemimde ise Ryzen 3600X ile 8x2 3200MHz RAM+ elimde bulunan GTX1070 Ti kartım bulunuyor.
Kargoda şu anda ancak kuzenim aylardır kullanıyorKartı aldınızmı acaba? Yoksa hala karar verme aşamasında mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.