i3 işlemci sizce yeterli olabilir mi? Bütçemin hem bir tık aşağısında benim için iyi oldu. Bütçemi tam tutturmak için ayrı olarak 8GB bir RAM alıp ekleme şansım bulunmakta mıdır?
INTEL I5 9400F-MSI GTX1650 SUPER GAMINGX4GB-H310M PRO-VD PLUS-WD1TB DİSK-8GB-RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
i3 işlemci sizce yeterli olabilir mi? Bütçemin hem bir tık aşağısında benim için iyi oldu. Bütçemi tam tutturmak için ayrı olarak 8GB bir RAM alıp ekleme şansım bulunmakta mıdır?
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
Toplu alacaksaniz boyle bir sistem dusunun derim ileride RAM ve depolama takviyesi ile canavar olur ve önü açık bir sistem. Ayri ayri alma imkaniniz varsa daha iyisi toplanir onu da belirteyim.
Alincak gibi degil açikcasi. 5200 liraya ölü soket yapısı olan işlemci 8 GB RAM var Intel 9. nesil onermiyorum buyuk bir firsat olmadikça 10. nesilleri de cep yakıyor genelde.
Galiba Xigmatek kasalı bütçeme uygun bir kasayı buldum.
INTEL I5 9400F-MSI GTX1650 SUPER GAMINGX4GB-H310M PRO-VD PLUS-WD1TB DİSK-8GB-RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bence bir yanlışlık oldu. Kasa Everest değil. Ürün listesinde Xigmatek gözüküyor. Ayrıca son attığınız sistem evet dediğiniz gibi çok daha iyi ama o 200₺ benim için çok önemli.