İtopya güvenilir mi?

Samsung 860 Evo'yu ucuza bulunca tereddüt etmeden (gelmeme ihtimalini de kabul ederek) aldım.

Satış sonrası desteği zayıf bir firma. Bununla alakalı çok konu var. Ürün konusunda problem çıkacağını zannetmiyorum.

Sistemi kurulum yaptırmadan almakta fayda var tereddütün var ise.

Güvenilirdir ama o tarz yerlerden hazır sistem almaya ben imtina ediyorum. Çünkü onlar sistemi toplarken bizzat ürünlerin kutularını açıyorlar ve burada başkalarının iade ettiği ürünleri kullanabileceklerini düşünüyorum. Hatta bazıları işlemci kutusunun gelmediğini bile söylüyordu. Muhtemelen daha ucuza mâl olsun diye tray işlemci kullanmışlardır. Ama tabii böyle yapmıyor da olabilirler benim sadece aklıma birkaç defa geldi ve hazır sistem almadım.

Normalde güvenilirdir. Sorduğun zaman kimisi çok güvenilir der kimisi sahtekar firma der. Bunun nedeni bazı ürünlerde dalavere yapmasıdır. Örneğin geçen yıl 999 TL'e satılan AOC 144 Hz monitörün büyük bir çoğunluğunda ölü piksel çıkması. Bu olayın benzerleri de var. Müşteri hizmeri konusu da problemli. İtopya bu tip işlere kalkmasa gerçekten harika olacak ama işte...​

Sonuç: Şartlı güvenilir firma diyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00