İtopya güvenilir mi?

naamikemal

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Rampage kulaklık standı alayıım dedim. Hepsiburada'da 82 TL iken İtopya'da 50 TL. Bundan dolayı İtopya'dan almayı düşünüyorum ama internetten okuduğum yorumlara göre sıkıntı çıkınca ulaşabileceğin muhattap bulmak biraz sıkıntılı sanırım. O nedenle İtopya'da müşteri hizmetlerine işi düşen birileri var mı forumda İtopya'dan alışveriş yapsam sıkıntı olur mu?

Doğruyu gördükleri halde düşüncelerini değiştirmeyenler, cahillikleriyle mutluymuş gibi yaşarlar…
Cidden aklın almıyor herhalde. Defalarca anlatmaya çalışıyorum git adam akıllı oku. Rampage pek iyi bir marka değil ama düşük bütçelerde dedim. Kim bilir ne anladınız yazmanızı istemiyorum. Uzatmayınız. Uygun bütçeyi kalitesiz ama düşük bütçeyle karıştırma. Kuralları okumadığın halde bile fikirlere karışma hakkınız yoktur. Cahil dediğiniz çocuk 8 yıldır teknoloji ile uğraşıyor. İstersen alınmaması gereken markalar rehberimi paylaşabilirim.

Cidden aklın almıyor herhalde. Defalarca anlatmaya çalışıyorum git adam akıllı oku. Rampage pek iyi bir marka değil ama düşük bütçelerde dedim. Kim bilir ne anladınız yazmanızı istemiyorum. Uzatmayınız. Uygun bütçeyi kalitesiz ama düşük bütçeyle karıştırma. Kuralları okumadığın halde bile fikirlere karışma hakkınız yoktur. Cahil dediğiniz çocuk 8 yıldır teknoloji ile uğraşıyor. İstersen alınmaması gereken markalar rehberimi paylaşabilirim.
Bunu yazdığına göre sence ben mi uzatıyorum sen mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı