İtopya güvenilir mi?

Fark etmez ürün sonrası destek zortluyor olay o ister mağaza ister kargo sorun yaşadığınızda mağazaya giderseniz ve sert tavır koyarsanız belki o zaman hemen hallederler sorun oluşursa.
Hocam bu durumda tavsiyeniz nedir onumuzdeki gunlerde bu laptobu veya bnzr ozellikleri almam grk nerden almaliyim?

Hocam bu durumda tavsiyeniz nedir onumuzdeki gunlerde bu laptopu veya bnzr ozellikleri almam grk nereden almalıyım?

Şans işi başka bu fiyatlarda satıcı yok ise alın kargoyu video ile açın en baştan hatta kargocu yanınızdayken açın beklemesini söyleyin ya da mağazadan test edip sıcaklık kontrolü kırık falan her şeyi baktırıp alın.

Hocam iade konusunda kötüler mi mesela mouse iade etmek istesem.

Ben monitör aldığımda ayağı kırık geldi ve ölü piksel vardı iade için çok sert tavır sergiledim mahkeme falan deyince geri aldılar 2.5 hafta sonra iade parası geldi öyle söyleyeyim.

Nereden alırsan al, kesinlikle gelen kargoyu video kaydı eşliğinde aç. Elde kanıt olması durumunda yapacakları pek bir şey kalmıyor. İtopya'dan aldığım işlemciyi video kaydı alarak açmıştım ve kutu bayağı hasarlı gelmişti. Müşteri hizmetlerine kaydı attım ve herhangi bir sorun olması durumunda anında değiştireceklerini söylemişlerdi. Sorun çıkmadığı için değişime gerek kalmadı. Video kaydı almak önemli bir kanıt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı