İtopya güvenilir mi?

• Konuyu başlatan sive
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4.918
Bütçe belirtsen iyiydi. 23K bütçen olduğunu düşünerek bunu atıyorum. 23.317,32₺ 12400F + siyah ekran kartı + kioxia exceria seçersen. DH-EAGLE/Intel Core i3 12100F/ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL White OC Edition 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
30K geçmese yeterlidir benim için.

Birde en fazla 5K olan bir monitör önerir misiniz?

ASUS Tuf Gaming VG247Q1A 23.8 Inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR şu monitör uygun gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Ya kardeşim İtopya dediğin firma arena bilgisayar gibi toptancılardan gelen iade malları geri dönüştürüp hazır sistem diye size satıyorlar. Hiç mi düşünmediniz nasıl piyasadaki 20k olan ekran kartını kasayla birlikte 25k yapıp satıyor diye? İtopya pişmanlıktır bana İtopya fanboyluğu yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya kardeşim İtopya dediğin firma arena bilgisayar gibi toptancılardan gelen iade malları geri dönüştürüp hazır sistem diye size satıyorlar. Hiç mi düşünmediniz nasıl piyasadaki 20k olan ekran kartını kasayla birlikte 25k yapıp satıyor diye? İtopya pişmanlıktır bana İtopya fanboyluğu yapmayın.

Kanıtın var mı iade edilen malları dönüştürüp sattıklarına dahil, piyasa 20k olan ekran kartı mevzusunda ise sponsorlarla beraber yaptıkları için ucuza geliyor gidip hazır 25k sistemi almak yerine 20k ya ekran kartını alıyorsan o senin bilgisizliğin, cahil cahil konuşmayın lütfen.

Kanıtın var mı iade edilen malları dönüştürüp sattıklarına dahil, piyasa 20k olan ekran kartı mevzusunda ise sponsorlarla beraber yaptıkları için ucuza geliyor gidip hazır 25k sistemi almak yerine 20k ya ekran kartını alıyorsan o senin bilgisizliğin, cahil cahil konuşmayın lütfen.

Sürümden kazanma mantığını ve sponsorluğu daha öğrenmemiş abisi. Gülüp geçin ciddiye almaya gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne kadar hazır sistemi olan varsa toplanmış adamlar sizin gibi insanlar üzerinden zaten kazanacakları kadar kazanıyorlar elinizdeki parçaları yarın satmayı deneyinde göreyim ben sizi o zaman kim ne kadar ödüyor. Toptan satıştan indirim dediğiniz şeyde öyle 6-8 bin lira olmaz kardeşim bu işi uzun yıllardır yapıyorum hiç kimseye 6 bin lira fiyat indirmedim bu güne kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı