- Makaleler
- 2
Evet.
En geç kaç güne gelir tahmini?Daha önce Cooler Master MasterKeys Lite sipariş vermiştim, sorunsuz geldi. Dün Corsair HS50 verdim, büyük ihtimalle pazartesi günü elimde. Bir problem yok, iyi bir yer. Güvenebilirsin.
Bence HyperX Cloud 2, zaten kaliteli olmasa çoğu yayıcı, profesyonel oyuncu tarafından tercih edilmezBende kulaklık alacağımda ordan sence HyperX Cloud 2 mi yoksa Corsair HS60 mı
Niye iptal etmek istiyorsun?Ben de MSI laptop siparis ettim iptal mi etsem acaba?
Bilemiyorum ki cok gec gonderiliyor felan diyorlar ama bakalim neler olacak.Niye iptal etmek istiyorsun?
İki tane ürün sipariş ettim, iş günü olarak 2 günde geldi. Laptop'da bu belki 1-2 gün fazla oynar. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçersin. Kargo takibi falan var zaten.Bilemiyorum ki cok gec gonderiliyor felan diyorlar ama bakalim neler olacak.
Sag salim gelsinde sorun degil 2-3 gunun lafi olmaz. Bu arada itopyayla iletisim yok diyorlar telefondan dogru mu?İki tane ürün sipariş ettim, iş günü olarak 2 günde geldi. Laptop'da bu belki 1-2 gün fazla oynar. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçersin. Kargo takibi falan var zaten.
Sıkıntı olmaz, gelir. Sanırım bu: (0216) 402 18 18Sag salim gelsinde sorun degil 2-3 gunun lafi olmaz. Bu arada itopyayla iletisim yok diyorlar telefondan dogru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.