İtopya güvenilir mi?

Brofessional

Decapat
Öncelikle selamlar herkese.
Bu yaz çalışıp kendime güzel bi sistem toplamak istiyorum. itopya'nın internet sitesinde beğendiğim ve önerilen bir kaç sistem var. Bunlardan birini almayı düşünüyorum. Ama kulağıma İtopya'nın güvenilir olmadığı, arızalı ürün sattıkları geldi. Itopya'dan alışveriş yapan, sistem toplayan birileri varsa memnun mu? Bir sorun yaşadılar mı? Benzeri deneyimlerini ve yorumlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soru en az 5 kere soruldu. Lütfen konu açmadan, iyice araştırın. Yapılan yorumlar dükkana gittiğinizde çok ilgili oldukları, fakat telefon ile arayıp bir şey sormak istediğiniz zaman "kesinlikle telefonu açmıyorlar" deniyor. Yani uzaktan iletişimde problemli bir mağaza. Rahatlıkla alışveriş yapılabilir, ama alternatif yerlerde var. Bütçenize uyacak en performanslı sistemi toplamaya çalışın. İlla Intel veya AMD olsun devri bitti artık. Parçaları ayrı ayrı almak fiyat açısından büyük bir fark yaratacaksa gerekirse öyle toplayın.

İstanbul anadolu yakasında Acıbadem Metro durağına yakın her gün görüyorum İtopyayı. Arkadaşlarımda ordan parça aldı güvenilir site.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı