İtopya güvenilmez mi?

Spawrain

Kilopat
Katılım
13 Nisan 2016
Mesajlar
558
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İtopya'dan monitör almayı düşünüyorum. İtopya hakkındaki son yorumlara baktığımda güvenilmez ve ilgisiz oldukları söyleniyor. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir?
 
İtopya'dan monitör almayı düşünüyorum. İtopya hakkındaki son yorumlara baktığımda güvenilmez ve ilgisiz oldukları söyleniyor. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir?

İtopya'dan birçok kez alışveriş yaptım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kargo biraz uzun sürebilir onun dışında güvenilir.
 
Hocam sizinkilerin sıkıntısız geçmesi forumda bulunan birçok İtopya konusuna rağmen bu mağazayı güvenilir yapmaz.

Zaten hiçbir marka kusursuz değildir. En iyilerde bile sıkıntı çıkar. Olay kullanıcıların ne kadarı sıkıntı yaşıyor? Sıkıntı yaşayanların kaçının sorunu çözülüyor? Tamam forumda çok fazla şikayet konusu var ama acaba bunlar kullanıcıların % kaçını oluşturuyor?

Türk firmalarında kurumsallık pek olmuyor. Yani bütün müşterilerine benzer hizmet sunmuyorlar. Birinin sorununu çok iyi çözerken diğerini mağdur ediyorlar. Bu sadece İtopya ile ilgili değil neredeyse her firma ile ilgili. İtopya'dan alan sorun yaşıyor da Teknobiyotik, Vatan, N11'den alan yaşamıyor mu?

İtopya'yı falan savunmuyorum bu zamana kadar doğru düzgün alışveriş yapmadım. Fakat forumda açılmış bazı şikayet konularının çok saçma olduğunu düşünüyorum. Adam yazmış 3-5 iş günü içinde kargolanacak diye bunu okumaktan aciz adam gelip 2 gün önce sipariş verdim hala kargolanmadı yazıyor.

İtopya'nın diğer Türk firmalarından hiçbir farkı yok geneli kalitesiz ama başka seçeneğimiz yok. Risk alıp sipariş veriyoruz sonra ya nasip diyoruz. Gerekli yasal düzenlemeler yapılıp tüketici gerçekten korunana kadar da böyle devam edecek gibi görünüyor.
 

Geri
Yukarı