İtopya hazır sistem deneyimim

LAUWZEN

Centipat
Daha fazla  
İtopya'dan yeni bilgisayar almıştım. Intel Core i3 12100F, NVIDIA RTX 3050, 16 GB RAM falan aldım bilgisayarı abim sürpriz yapmıştı 3 gün boyunca oynadım.3. akşamı bilgisayar sadece açık duruyorken bilgisayar bir anda kapandı ve ekran kartının oralardan duman ve fıss diye yanma sesi geldi ve acayip kötü bir yanma kokusu vardı. Servise gönderdik sizce bizde bir suç bulurlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan yeni bilgisayar almıştım. Intel Core i3 12100F, NVIDIA RTX 3050, 16 GB RAM falan aldım bilgisayarı abim sürpriz yapmıştı 3 gün boyunca oynadım.3. akşamı bilgisayar sadece açık duruyorken bilgisayar bir anda kapandı ve ekran kartının oralardan duman ve fıss diye yanma sesi geldi ve acayip kötü bir yanma kokusu vardı. Servise gönderdik sizce bizde bir suç bulurlar mı?
Elektrik hattınızda olan herhangi bir problemden dolayı olabileceği gibi aynı zamanda güç kaynağı arızası vs. olabilir. Bunu cihazı görmeden söylemek imkansız.

Kalitesiz PSU diyeceğim oda 3 günde bozulmazki.
Benim İtopya'dan aldığım 10100F ve 1650 sisteme ne eziyetler yaptım bozulmadı.
Sorun kargoda ortaya çıkmış olabilir umarım alırken video çektiniz.

Elektrik hattınızda olan herhangi bir problemden dolayı olabileceği gibi aynı zamanda güç kaynağı arızası vs. olabilir. Bunu cihazı görmeden söylemek imkansız.
Kanka rampage in psularindan kirmizi 600w bronze

Kalitesiz PSU diyeceğim oda 3 günde bozulmazki.
Benim İtopya'dan aldığım 10100F ve 1650 sisteme ne eziyetler yaptım bozulmadı.
Sorun kargoda ortaya çıkmış olabilir umarım alırken video çektiniz.
Kanka rampage psu kirmizi siyah 600w siyah video falan cekmedim umarim sucu bizde bulmazlar endiseliyim

Kanka rampage in psularindan kirmizi 600w bronze

Kanka rampage psu kirmizi siyah 600w siyah video falan cekmedim umarim sucu bizde bulmazlar endiseliyim
Dostum model marka önemli değil cihazı incelemem gerek. Ayrıca sorun sizin tesisat kaynaklıda olabilir belli olmaz.

Geçmiş olsun umarım PSU kaynaklı sorun değildir ve en kısa sürede çözülür sorununuz.

Kanka İtopya sağ olsun anakart yanmış problem çözüldüğünü ve kargoladilarini belirtti sorun sağ olun yine de.

Dostum model marka önemli değil cihazı incelemem gerek. Ayrıca sorun sizin tesisat kaynaklıda olabilir belli olmaz.

Kanka İtopya kaynakli anakart yanmis duzelttiklerini ve kargoladiklarinı soylediler sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı