Steam Deck OLED ile oyunlara mod kurmak mümkün mü?

Rs.YnsV3

Centipat
Daha fazla  
Mesela diyelim ki konsolu aldım ve GTA 5'e Türkçe modu kurmak istiyorum, kurabilir miyim? Ya da herhangi bir oyuna mod kurmak istersem mod kurabilir miyim? Ve Steam Deck OLED kullananlar memnun mu acaba? (1 TB almayı düşünüyorum)
Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla kurulabiliyor. Desktop mode'a aldığınızda bir Linux masaüstüne geçiş yapıyorsunuz ve oradan kurulum yapabilmeniz lazım.

Beklentinize göre Steam Deck konusundaki memnuniyetiniz değişir. En yeni çıkan AAA oyunları çok akıcı oynayamayabilirsiniz, daha konsol deneyimi yaşarsınız ama. 512 GB Oled versiyonu var bende, 1 TB hafıza kartımda var. Oldukça memnunum, beklentilerimi karşılıyor. Sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Bildiğim kadarıyla kurulabiliyor. Desktop Mode'a aldığınızda bir Linux masaüstüne geçiş yapıyorsunuz ve oradan kurulum yapabilmeniz lazım.

Beklentinize göre Steam Deck konusundaki memnuniyetiniz değişir. En yeni çıkan AAA oyunları çok akıcı oynayamayabilirsiniz, daha konsol deneyimi yaşarsınız ama. 512 GB OLED versiyonu var bende, 1 TB hafıza kartımda var. Oldukça memnunum, beklentilerimi karşılıyor. Sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Yani pek üstün FPS takıntım falan yok, PlayStation 5 Pro almayı falan da düşündüm fakat şöyle bir sorun var, benim bütün kütüphanem PC tarafında ve tamamen kullanamadığım bir kütüphanem var. Ve Steam Deck ise benim gözüme açıkçası hoş geldi ama nasıl bir FPS verir pek bir fikrim yok, performansını falan pek bilmiyorum.
Mesela Forza Horizon 5, GTA 5, Detroit Become Human, ETS 2 falan oynarım diye düşünüyorum kendimce.

Yani pek üstün FPS takıntım falan yok, PlayStation 5 Pro almayı falan da düşündüm fakat şöyle bir sorun var, benim bütün kütüphanem PC tarafında ve tamamen kullanamadığım bir kütüphanem var. Ve Steam Deck ise benim gözüme açıkçası hoş geldi ama nasıl bir FPS verir pek bir fikrim yok, performansını falan pek bilmiyorum.
Mesela Forza Horizon 5, GTA 5, Detroit Become Human, ETS 2 falan oynarım diye düşünüyorum kendimce.
ProtonDB sitesinden oyun bazlı performans yorumlarına bakabilirsiniz. Steam Deck bir linux olduğundan, proton üzerinden çalıştırıyor oyunları ve bu sitede oyun bazlı deneyimleri paylaşıyorlar. Ayrıca Youtube'tan videolarda görebiliyorsunuz. Ağır oyunlarda şarjınız az gider tabii, hafif oyunlarda 4-5 saati görüyorum. ETS 2 'yi çok rahat bulmadım açıkçası. Tuşları atayabildim arkasında L4, L5 ve R4, R5 olduğundan ama çok keiyf vermedi. Tabii cihazı ekrana, TV'ye hdmi ile bağlayıp öyle de oynayabilirsiniz. Klavye, mouse, gamepad vs bağlayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı