İtopya Hazır Sistemde Ekran Kartını Farklı Yollamış

Yahu "Nitro+" modelle "Nitro+ SE" model arasında bir fark var mı? Benim bildiğim yok. Bilen varsa beri gelsin.
Fiyat farkı var neden hakkımızı almayalım ki ?
Bu arada resimleri yarın paylaşacağım sizinle.

Yahu "Nitro+" modelle "Nitro+ SE" model arasında bir fark var mı? Benim bildiğim yok. Bilen varsa beri gelsin.
Her ikisi de aynı işlevi görse size janjanlı paket göndericez diyip paranızı alınca gazete kağıdı gönderseler hoşunuza gider mi?

Aynı olsa bile faturanın hatalı olması bile başlı başına bir sorun. Yarın kartın bir sıkıntısı olduğunda faturası farklı.

Fiyat farkı var neden hakkımızı almayalım ki ?
Bu arada resimleri yarın paylaşacağım sizinle.
Her ikisi de aynı işlevi görse size janjanlı paket göndericez diyip paranızı alınca gazete kağıdı gönderseler hoşunuza gider mi?
Aynı olsa bile faturanın hatalı olması bile başlı başına bir sorun. Yarın kartın bir sıkıntısı olduğunda faturası farklı.

Hepinize de yürekten katılıyorum. Special Edition'ın farkı da mavi olmasıymış sanırım sadece. Arkadaşın hoşuna mavi renk gittiyse, siparişinde de mavi olan SE varsa tabi ki değiştirmeleri lazım. Ancak siyah renkte SE diye bir olay yok.

Seri numarası ve barkodu belirli bir ürünü nasıl farklı fatura düzenleyip de size gönderebiliyorlar? Bunun üstüne düşün, sakın peşini bırakmayın. İlerde bir sorun olduğunda "Bizden SE modelini almışsınız, bu başka bir yerden alınmış." cevabını alırsanız şaşırmayın.

Benim bildiğim "Nitro+" modeli "Nitro+ SE" modelinden daha pahalı. En azından Sinerji'de bu şekildeydi.
Vatanda hepsi aynı fiyat MHz farkı olduğunu da sanmıyorum ama bana da yazılandan farklı bir şey gönderseler anlayışla karşılamam.

@BerzerkFrost Bir teknoloji markette çalışıyorum. Sisteme giriş yapılırken ürünün barkodu veya seri numarası okutulmalı. Farklı bir ürün üzerine fatura düzenlemek ve sonradan teknik servis adına işlem yapmak mümkün değil.

Nitro+ ve Nitro+ SE arasında bir fark yok diye biliyorum ama.
Nitro+ diye bahsettikleri yüksek ihtimalle siyah ekran kartı. SE takısı gelen ürün mavi renk ve soğutma fanları aydınlatmalı. Daha karizmatik bir görüntüsü var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı