Fiyat farkı var neden hakkımızı almayalım ki ?Yahu "Nitro+" modelle "Nitro+ SE" model arasında bir fark var mı? Benim bildiğim yok. Bilen varsa beri gelsin.
Her ikisi de aynı işlevi görse size janjanlı paket göndericez diyip paranızı alınca gazete kağıdı gönderseler hoşunuza gider mi?Yahu "Nitro+" modelle "Nitro+ SE" model arasında bir fark var mı? Benim bildiğim yok. Bilen varsa beri gelsin.
Aynı olsa bile faturanın hatalı olması bile başlı başına bir sorun. Yarın kartın bir sıkıntısı olduğunda faturası farklı.Yahu "Nitro+" modelle "Nitro+ SE" model arasında bir fark var mı? Benim bildiğim yok. Bilen varsa beri gelsin.
Benim bildiğim "Nitro+" modeli "Nitro+ SE" modelinden daha pahalı. En azından Sinerji'de bu şekildeydi.Her ikisi de aynı işlevi görse size janjanlı paket göndericez diyip paranızı alınca gazete kağıdı gönderseler hoşunuza gider mi?
Fiyat farkı var neden hakkımızı almayalım ki ?
Bu arada resimleri yarın paylaşacağım sizinle.
Her ikisi de aynı işlevi görse size janjanlı paket göndericez diyip paranızı alınca gazete kağıdı gönderseler hoşunuza gider mi?
Aynı olsa bile faturanın hatalı olması bile başlı başına bir sorun. Yarın kartın bir sıkıntısı olduğunda faturası farklı.
Vatanda hepsi aynı fiyat MHz farkı olduğunu da sanmıyorum ama bana da yazılandan farklı bir şey gönderseler anlayışla karşılamam.Benim bildiğim "Nitro+" modeli "Nitro+ SE" modelinden daha pahalı. En azından Sinerji'de bu şekildeydi.
Nitro+ diye bahsettikleri yüksek ihtimalle siyah ekran kartı. SE takısı gelen ürün mavi renk ve soğutma fanları aydınlatmalı. Daha karizmatik bir görüntüsü var.Nitro+ ve Nitro+ SE arasında bir fark yok diye biliyorum ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.