İtopya, hazır sistemlerde bileşenlerin kutusunu yolluyor mu?

Leolo Bostier

Decapat
Merhabalar, bu akşam şu sistemi satın aldım Sistem

Çok ufak değişikler ve monitör, klavye gibi eklemeler yaptım sisteme.

Merak ettiğim şey sistemin kargolaması nasıl olur acaba bileşenlerin kutuları ayrı ayrı konulur mu? Ve nasıl hazırlıyorlar?

Ne kadar sürede gelir? Ben en azından 1 ay sürer diye düşünüyorum.

İtopya'ya güveniyorum ama bunlar merak ettiğim şeyler. :)

Klavye gibi ürünlerin ve montajlanmış ürünlerin kutuları bir kutuda monitör ve montajlı kasa kendi kutusunda gelir. Ekran kartını sen takarsın. Yoğunluk belli olmaz ama 1 ay kadar geç geleceğini sanmam 1 - 2 hafta sürebilir.

Hayırlı olsun güzel sistem. Güle güle kullanın.🙂

Bende en geç 2 haftaya kadar elinize ulaşır diye düşünüyorum ki o kadara kalmaz bile. Taş çatlasın 1 hafta sürerdir. Kutuları yollarlar mı yollamazlar mı bilmiyorum hiç İtopyadan alışveriş yapmadım ama Teknobiyotik bazı kutuları yolluyordu diye biliyorum. Muhtemelen sizde de öyle olur. Hani işlemci kutusu, RAM kutusu gibi ufak kutuları yollarlar ama büyükleri yollamazlar gibi geliyor. Bilmiyorum ama belki yollaya da bilirler.🤔

Hayırlı olsun güzel sistem. Güle güle kullanın.🙂

Bende en geç 2 haftaya kadar elinize ulaşır diye düşünüyorum ki o kadara kalmaz bile. Taş çatlasın 1 hafta sürerdir. Kutuları yollarlar mı yollamazlar mı bilmiyorum hiç İtopyadan alışveriş yapmadım ama Teknobiyotik bazı kutuları yolluyordu diye biliyorum. Muhtemelen sizde de öyle olur. Hani işlemci kutusu, RAM kutusu gibi ufak kutuları yollarlar ama büyükleri yollamazlar gibi geliyor. Bilmiyorum ama belki yollaya da bilirler.🤔
Teşekkürler geldiği zaman yazarım gene buraya :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı