İtopya hesabıma ve siparişime nasıl ulaşırım?

Ahmet'S

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-6700 ASUS RX 570 8GB OC
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bugün bir hesap kurup klavye siparişi verdim. Fakat, şu anki kullandığım klavye bazen tuşlarda basmamazlık yapıyor ve galiba kayıt olurken Gmail'de veya şifrede bir basmamazlık yaptı. Klavye siparişi verdim Papara'ya bildirim geldi falan filan ve siparişi arkadaşlarıma attım. Şu an elimde bir tek sipariş no var. Hiçbir şekilde bilgilerimi bilmiyorum klavyeyle kendi mailim üzerine hata yapmadan yeni hesap açtım fakat başka yeni hesap kurdu ve bu sefer Gmail kutuma bildirim geldi. Hesabımı nasıl geri alabilirim? Ve siparişime nasıl ulaşırım?

Telefon numarası girdiyseniz oradan.
Girmedim.
gmail/şifrede hata olduğunu anlamak için İtopya'da şifre sıfırlama için girmeye çalıştığınız emaili yazın.
@FurkannC @Solistrakya Agalar yeni hesap kurdum gerçek kurmak istediğim mail hesabına ondan önce gmail bulunamadı diyordu. Şöyle yani ilk baş yazım hatası yaptım. Hesabımdan çıkış yapıldı. Yeniden girmeye çalıştığımda hata verdi. Şifremi unuttumdan denedim. Baktım olmuyor. En sonunda yeni hesap kurdum kurmak istediğim gerçek maille ve kontrol ettim onda yazım yanlışı yoktu.

Girmedim.

@FurkannC @Solistrakya agalar yeni hesap kurdum gerçek kurmak istediğim mail hesabına ondan önce Gmail bulunamadı diyordu. Şöyle yani ilk baş yazım hatası yaptım. Hesabımdan çıkış yapıldı. Yeniden girmeye çalıştığımda hata verdi. Şifremi unuttumdan denedim. Baktım olmuyor. En sonunda yeni hesap kurdum kurmak istediğim gerçek maille ve kontrol ettim onda yazım yanlışı yoktu.

Müşteri hizmetlerini arayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı