İtopya iade ederken para kesiyor

Arkadaşlar, aldığım ürünü iade etmeye çalışırken yaklaşık 50 TL gibi bir para kesiliyor. Nedenini bilen var mı? Bir de iade edebilmek için fatura tarihini mi baz alıyoruz, yoksa elimize ulaştığı tarihi mi?

1629916664576.png

1629916689705.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Peşin fiyatı üzerinden iade yapmışlar. Siz kredi kartına taksit yaptırmışsınız sanırım biraz faizli olmuş. Normalde ödediğiniz tutarın verilmesi lazım bence müşteri hizmetleri ile görüşün.

Elinize ulaştığı tarih sanırım. Sonuçta ürün 20 gün gelmeyebilir de.

Peşin fiyatı üzerinden iade yapmışlar. Siz kredi kartına taksit yaptırmışsınız sanırım biraz faizli olmuş. Normalde ödediğiniz tutarın verilmesi lazım bence müşteri hizmetleri ile görüşün.
Hayır, herhangi bir taksit yapmadım. Peşin olarak satın aldım.
Kesmiyor, sen vergisiz halini görüyorsun o sayfada. İade sebebini belirtip devam de tam ücret çıkar.
Peki şuan iade etmeye çalışsam olur mu sizce? Tarih sanırım birazcık geçmiş iade için. @kino

Hayır, herhangi bir taksit yapmadım. Peşin olarak satın aldım.

Peki şuan iade etmeye çalışsam olur mu sizce? Tarih sanırım birazcık geçmiş iade için. @kino
Hocam elinize ulaştıktan sonra iade süreniz başlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı