İtopya iade süreci

Teşekkürler hocam. Genel olarak her şeyi internetten alan birisi olarak çok site kullanıyorum.
Eki Görüntüle 632673
Fotoğrafını da bırakayım buraya. İade işlemini başlattım bakalım devamında nasıl şeyler bekliyor beni.
Not: Mouse pad, Mose'un hediyesi.
Eki Görüntüle 632680
-Güncelleme: Ürünü teslim alalı 2. günüm ve iade isteğime ilişkin bir geri dönüş alamadım.
-Güncelleme 3. gün hala bir dönüş veya bilgilendirme yapılmadı.
Hocam sonuç nedir?

Hocam sonuç nedir?
İade ettim. Maile donmeleri 1 haftadan fazla sürdü. Bu kadar yavaş çalışan bir müşteri temsilcisi olamaz. Bana sürekli aynı dandik spam maili atıyorlardı. Bende karşılık olarak onlara spam atmaya devam ettim ve sonunda gerçek birisinden cevap alıp iade kodu aldım. Postayla gönderdim. İade süreci 3 hafta sürdü neredeyse. Destek olarak gördüğüm en yavaş firma kendileri şuanda. Daha da çok inanılmaz bir şekilde mecbur olmazsam kullanmayı düşünmüyorum.

İade ettim. Maile donmeleri 1 haftadan fazla sürdü. Bu kadar yavaş çalışan bir müşteri temsilcisi olamaz. Bana sürekli aynı dandik spam maili atıyorlardı. Bende karşılık olarak onlara spam atmaya devam ettim ve sonunda gerçek birisinden cevap alıp iade kodu aldım. Postayla gönderdim. İade süreci 3 hafta sürdü neredeyse. Destek olarak gördüğüm en yavaş firma kendileri şu anda. Daha da çok inanılmaz bir şekilde mecbur olmazsam kullanmayı düşünmüyorum.

Teşekkür ederim hocam bende SSD'i değiştirmeleri için gönderdim. Kullanılmış SSD göndermişler şu an süreç işliyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı