İtopya iade veya değişimde problem çıkarır mı?

ExceptionalPath

Kilopat
Arkadaşlar İtopya'dan monitör almayı düşünüyorum Gigabyte G24F-2 modelini yalnız yaşanabilecek ölü pixel vs. gibi durumlarda iade degişim yapıyorlar mı yoksa çok zorluk çıkarıyorlar mı? Bu konuda hiç tecrübem de yok ve insanlar İtopya'yla çok sorun yaşamış. Eğer İtopya'dan almamı önermezseniz vatandan farklı bir ürün almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim RAM'ler ve işlemci garanti belgesi olmadan gönderildi. 😀 Adamları arayıp defalarca mail atmama rağmen dönmemişlerdi. Bilgisayarı alalı 1 buçuk yıl oldu acaba şimdi düzelmişler midir merak konusu.

Arkadaşlar İtopya'dan monitör almayı düşünüyorum Gigabyte G24F-2 modelini yalnız yaşanabilecek ölü pixel vs. gibi durumlarda iade degişim yapıyorlar mı yoksa çok zorluk çıkarıyorlar mı? Bu konuda hiç tecrübem de yok ve insanlar İtopya'yla çok sorun yaşamış. Eğer İtopya'dan almamı önermezseniz vatandan farklı bir ürün almayı düşünüyorum.

İade gibi durumlarda tüketici hakkı vardır. Ama zorluk konusunda belki olabilir. Ben Vatan'dan almanız tarafındayım.

ben itopyadan hazır sistem aldım kasamın ışıkları tek renkte takılıyordu gönderdim yenisini gönderdiler sorunsuz kullanıyorum göndermeleri 1 hafta sürdü

Hocam işlemci ekran kartı vb. bilgisayar parçalarında İtopya sadece aracılık yapıyor ondan dolayı zorluk veya bekleme süresi artabiliyor ama ölü piksel konularında değişim yapacaklarına eminim.

Ben kulaklık almıştım. Bir tanesinden ses gelmemeye başladı. Üç günde yenisini yolladılar. Daha önce de sistem aldım bir sıkıntı yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00