İtopya iademi kabul etmedi

Aleti çıkarmak için şeffaf plastiği kaldırdığında zaten kutusu da yırtılmayacak mıydı sanki?

Kutuyu yırtmışsın diyenler haklılar. Fakat, kutu üzerinde herhangi bir açılış ibaresi yok. O kutunun plastiğinin kalktığını veya doğru yönde nasıl açılacağını kullanıcı bilmek zorunda değil. Buradan açınız gibi bir ibare kutuya bırakılsaydı ben de parçalamazdım. Demek istediğim buydu.

Saçma neden. Oradan açınca ürün bozulmuyor. 2 hafta koşulsuz şartsız iade hakkı var tüketicinin yanlış bilgi vermeyin.

Satış sözleşmesinde, ürün iadelerinde satılabilirliğin bozulmaması lazım. Adamlar bu ürünü nasıl satsın bir daha? Çöp olmuş resmen.

Kutuya saldırmışsınız hocam. Belki bir ihtimal THH'den olumlu sonuç çıkabilir ama, isterseniz deneyin şansınızı. Şu sitelerin kutu prosedürü deli ediyor beni.

Buradan açınız ifadesi olsa da makasla düzgün bir kesik belirtiliyor. Tüketici hakem heyeti yolu görünmüş size.
Bu arada yeteri kadar süre geçmesi durumunda gayet de haklılar bence. Süreyi tam belirtmemişsiniz.

Yine de savanada bir aslana yakalanan geyikten farksız görünmesi şart değildi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…