İtopya indiriminden sistem alınır mı?

ARKNozomi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşım için bilgisayar arayışındayım da. İtopya 2 tane indirimli bilgisayar sunmuş. Sizce bunlar alınmalı mı? Bir tane arkadaşın dediğine göre Donanım Arşivi de yeni PC tanıtacakmış yarın. Beklenmeli mi yoksa upgrade falan yapılıp bunlar alınmalı mı?
PC Linkleri:

Merhaba, arkadaşım için bilgisayar arayışındayım da. İtopya 2 tane indirimli bilgisayar sunmuş. Sizce bunlar alınmalı mı? Bir tane arkadaşın dediğine göre Donanım Arşivi de yeni PC tanıtacakmış yarın. Beklenmeli mi yoksa upgrade falan yapılıp bunlar alınmalı mı?
PC linkleri:

Epey uyguna düşmüş en son 6650 xtli bir sistemi 12K civarında görmüştüm indirimlerle falan.

Kasalar Game Booster yüksek ihtimal PSU'larda Game Booster'dır. PSU'yu ikinci elden birilerine iteleyip üstüne az daha koyarak en azından patlamayacak bir PSU alınabilir.

Hocam alırsanız bence alttaki sistemi alın.

PC linkleri:

Bu Ryzen 5 5500'li olan bayağı iyi bu fiyata.

DA'nın sistemleri güzel olursa 5 dakikaya bitiyor. Eğer yetişebilirim dersen bekleyebilirsin.
Bir de mod art sistemi alacaksan R5 5500'lü olanı, kasayı thetmaltake seçerek al.

Da'nın sistemleri güzel olursa 5 dakikaya bitiyor. Eğer yetişebilirim dersen bekleyebilirsin.
Bir de mod art sistemi alacaksan R5 5500'lü olanı, kasayı thetmaltake seçerek al.

Thermaltake nerede ben göremiyorum hocam. Bende sadece Rampage var.

Bir sürü thermaltake modeli var bir de 400 fazla vererek RGB RAM alınması daha mantıklı.
1686936890839.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı