Görseldeki site tasarımı güvenilir hissettirir mi?

rowzgs

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, ben site tasarımı ve backend ile uğraşıyorum, siteler tasarlıyorum ama siteler de biraz eksiklikler var gibi. Sitelerim dolandırıcı sitesi gibi gözüktüğünü hissediyorum. Sizce öyle mi?
Sizce siteye neler ekleyebilirim?

Ekran görüntüsü 2025-10-05 221517.png

Ekran görüntüsü 2025-10-05 221654.png

Şahsi yorumum, bir ziyaretçi olarak girsem dolandırıcı demem; profesyonel bir tasarımcı, içim rahat çalışayım da demem. Profesyonel bir hava vermiyor. Yanlış anlamayın bu yaptığınızı kötülemek anlamında değil. Yine uygun şekilde çekidüzen verip ayarlarsınız. Ben sadece ilk izlenimimi belirtiyorum. İkinci resimdeki sağ taraftaki yeşil yazılar tema ile pek uyumlu görmüyor gözüme ilk sırıtan o oldu öneri olarak da o kısmın rengiyle oynayabilirsiniz. Profesyonel arkadaşlar daha yardımcı olacaktır. Kolay gelsin, başarılar.

Üç safya aşağıya doğru kayar, açık renkler, ilk sayfada tanıtım olmalı ve bir ağ animasyonu vs.
ile profesyonel gösterebilirsin.

Hocamlar selamlar, sayfada biraz stil olarak farklı bir stile gitmeye karar verdim, sizce iyi olmuş mu?Eki Görüntüle 2585467
Soğuk bir renk. İçime sinmedi.

Selamlar, ben site tasarımı ve backend ile uğraşıyorum, siteler tasarlıyorum ama siteler de biraz eksiklikler var gibi. Sitelerim dolandırıcı sitesi gibi gözüktüğünü hissediyorum. Sizce öyle mi?
Sizce siteye neler ekleyebilirim?

Eki Görüntüle 2583654

Eki Görüntüle 2583655
Sağ alttan gelen renkler çok güçlü. Kıs biraz. Ayrıca tablonun ve kutuların üstüne çıkmış gibi görünüyorlar. Onları arka plana al ve kutulara/tabloya haifif cam efekti ver.

Arka plandaki renkleri sağda solda çoğalt. Tıpkı lav lambası gibi rastgele etrafta süzülmelerini sağlayabilirsin.

Sayfaya parça parça bölümler ekle. Her birinde kendini farklı şekillerde tanıtabilirsin.

Tüm listeyi biraz kaydırabilirsin şu şekilde: Codepen.io/joaquim_233/pen/LEGLmXP veya başlığı ortaya alıp şu şekilde bir şey düşünebilirsin
joaq.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı